Interieurstyling inspiratie #3
Interieur

Interieurstyling inspiratie #2

Welkom bij een nieuwe rubriek op mijn blog.  Twee weken geleden schreef ik een blog al over mijn nieuwe hobby, interieurstyling. Door het vele verbouwen in ons huis, heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vindt om bezig te zijn met interieurstyling en alles wat daarmee te maken heeft. En deze nieuwe hobby wil ik graag met jullie delen in deze nieuwe rubriek waar ik foto’s deel uit mijn eigen interieur, waar ik heel veel inspiratie uit haal, maar ook van interieur items die ik op het internet tegenkom.

Interieur ideeen uit mijn eigen interieur

Pilea - Interieurstyling inspiratie #2

Plaid - Interieurstyling inspiratie #2

Gedroogde hortensia - Interieurstyling inspiratie #2

Woonbladen inspiratie - Interieurstyling inspiratie #2

Planten maken echt je interieur en je hoeft echt niet altijd groene vingers te hebben (ik ben ook lerende!). De pilea is een favoriet.

Een plaid is heerlijk voor de frisse avonden maar ook een echte sfeermaker. Je kunt deze op verschillende manieren stylen. Je kunt deze over de leuning van de bank leggen, netjes opvouwen of een nonchalant neerleggen, wat ik meestal doe.

Droogbloemen zijn heel populair en ik heb verschillende boeketten in ons interieur. Deze gedroogde hortensia komt ook uit onze tuin en ik leg deze soms op een schaal op tafel neer of steek ze bij een boeket erbij. kunt ze bij een boeke

Naast de chaise longue heb ik een krukje met mijn favoriete woonbladen-en boeken. Ik lees deze graag maar ik vind het ook een mooi interieur accessoire.

Interieur ideeen uit de winkel

Interieur inspiratie Loods5 - Interieurstyling inspiratie #2

Spiegel in interieur - Interieurstyling inspiratie #2

Gedekte tafel idee - Interieurstyling inspiratie #2

Alweer heel wat weekjes geleden bracht ik een bezoekje aan Loods5, een van mijn favoriete woonwinkels en maakte ik deze foto’s. De vazen vind ik prachtig qua kleur en vorm. Zet er bijvoorbeeld een felgekleurd boeket in voor een mooi contrast.

De spiegel heeft een prachtige vintage uitstraling. Ik heb er helaas geen plek voor in ons interieur. Hang er bijvoorbeeld een bosje eucalyptus aan voor een heerlijke geur in huis.

Een prachtige houten tafel met een wandkleed. Wandkleden zijn een mooi accessoire om kleur en warmte in een interieur aan te brengen.

Wat vind jij het mooiste interieur idee uit dit blog?

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: