Interieurstyling inspiratie #3
Interieur

Interieurstyling inspiratie #1

Interieur ideeen uit mijn eigen interieur

Welkom bij een nieuwe rubriek op mijn blog.  Twee weken geleden schreef ik een blog al over mijn nieuwe hobby, interieurstyling. Door het vele verbouwen in ons huis, heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vindt om bezig te zijn met interieurstyling en alles wat daarmee te maken heeft. En deze nieuwe hobby wil ik graag met jullie delen in deze nieuwe rubriek waar ik foto’s deel uit mijn eigen interieur, waar ik heel veel inspiratie uit haal, maar ook van interieur items die ik op het internet tegenkom.

Marmeren tafel - Interieurstyling inspiratie #1

Kaptafel inspiratie - Interieurstyling inspiratie #1

Interieur stylen - Interieurstyling inspiratie #1

Radiator ombouw - Interieurstyling inspiratie #1

Geurkaars - Interieurstyling inspiratie #1

Bloemenbehang - Interieurstyling inspiratie #1

Een marmeren tafeltje vind ik een echte toevoeging aan een interieur. Het geeft een luxegevoel maar hoeft totaal niet duur te zijn om dat gevoel te creeeren.

Een brocante kaptafeltje. Hier kun je eindeloos mee stylen. Hang er een boeketje droogbloemen aan of zet je mooiste parfum of andere accessoires erop. Zet een leuke plant neer voor een botanische sfeer.

Met je favoriete kledingitems kun je je interieur ook leuk inrichten. Hang bijvoorbeeld je mooiste jurk, trui, blouse op  een hanger. Een interieur is een weerspiegeling van persoonlijkheid en kleding speelt daarbij een belangrijke rol.

De radiator is niet zo mooi meer en daarom hebben we er een ombouw om gemaakt zodat je er ook weer iets leuks op kan zetten. Dat laat ik een andere keer zien.

Een fijne geur in huis geeft een boost aan de sfeer in huis. Deze kaars is van Belle Etoile en draagt bij een Franse sfeer in huis.

Droogbloemen zul je vaker voorbij zien komen in deze rubriek. Ze geven een fijne (vintage) sfeer aan het interieur en je kunt er lang van genieten.

Interieur ideeen van het web

Rotan poef - Interieurstyling inspiratie #1

Tropisch behang - Interieurstyling inspiratie #1

Deze rotan poef en het behang kwam ik tegen in een interieurwinkel vlakbij de Eiffeltoren in Parijs. Het was lastig meenemen in de Thalys, maar soortgelijke poef van bananenvezels ben ik ook tegengekomen bij de Ikea. Je kunt er alle kanten mee op. Koop er twee en stapel ze opelkaar en dan heb je een tafeltje die je binnen en buiten kunt gebruiken. Deze poef staat dus ook op mijn interieur wensenlijstje.

Het behang is een echte eyecatcher. Het is net een schilderij waar je naar blijft kijken. Een idee is om een baan behang in het midden van de muur te plakken en de rest effen te houden. Zo springt het behang er echt uit! Soortgelijk behang vind je bijvoorbeeld bij Kek Amsterdam.

Zo, dit was het eerste artikel van deze nieuwe rubriek. Ik hoop dat jullie het een leuke aanvulling vinden op dit blog.

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: