Interieur | Nieuwe posters van Posterstore
Interieur

Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Op mijn blog heb ik al vaker geschreven over mijn schrijfkamertje en hoe ik deze heb ik ingericht. Vandaag geef ik jullie een update, want ik heb mooie veranderingen aangebracht.

Inspiratie opdoen

Ik ben altijd wel bezig met het interieur in mijn schrijfkamertje. Deze ruimte noem ik mijn schrijfkamertje maar ik leef me hier ook uit op interieurgebied. Toen ik werd benaderd door Poster Store om posters uit te zoeken, was ik meteen enthousiast. Een van mijn favoriete interieuritems zijn mooie posters, perfect dus!
Wat een mooie toegevoegde waarde is aan deze posters, is dat de de posters van Poster Store zijn geprint op papier met het FSC 100% label voor hout uit de beheerde bossen en zij zodoende rekening houden met het milieu.

Als je op zoek bent naar iets totaal anders, dan zijn de Selection posters iets voor jou. Deze Selection posters zijn prachtige exclusieve posters van getalenteerde fotografen die Poster Store speciaal voor jou heeft geselecteerd van o.a. Vee Speers, Tove Frank en Love Warriors.

Mijn schrijfkamertje

Dus dit ik keer is de wanddecoratie aan de beurt in mijn schrijfkamertje. Met posters kun je een hele mooie sfeer creëren in de ruimte en je kunt er mee “spelen”, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien.
Zelf heb ik gekozen voor de rechter variant, omdat ik helaas niet de ruimte heb om de posters op een speelsere manier op te hangen. Ik heb fotolijstplankjes aangebracht en zo kan ik de posters ook nog wisselen van plek als ik dat zou willen.

Poster Store posters - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Mijn poster keuze

Omdat mijn schrijfkamertje al best “druk” is qua behang, heb ik gekozen voor rustige afbeeldingen. Ik ben dol op zee en strand, dus naast mijn bureau heb ik deze posters neergezet in een koperen lijst. Prachtig! Het geeft een mooi en warm effect aan deze hoek in de kamer.

Ruimte opgefleurd met posters e1558089904221 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Strand posters e1558089930445 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Op mijn bureau heb ik de Selection poster gezet, een mooi contrast met het behang al zeg ik het zelf.

Poster op bureau - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Selection poster Posterstore e1558089918655 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

In het hoekje waar ik mijn vintage/brocante vondsten uitstal, heb ik gekozen voor een wat meer romantische Parijse sfeer.

Posterstore bouquet e1557912022384 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Posterstore posters e1557912033247 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe posters. Mijn schrijfkamertje heeft zo een mooie update gekregen en geeft me weer genoeg inspiratie om aan mijn projecten te werken.

Ben je ook geïnteresseerd om je wand te decoreren met een paar mooie posters? Met de code darinanykl30 krijg je nu 30% korting op jouw posteraankoop bij Poster Store. Deze code is geldig van 20 mei tot en met maandag 3 juni 2019 m.u.v. Selection posters.

Houden jullie ook van posters in je interieur?

Inspiratie om te bewaren

Interieur tips voor posters 683x1024 - Interieur | Nieuwe posters van Posterstore

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: