Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier
Interieur

Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Vorig jaar besloten we, naast de grote verbouwing van de woonkamer en keuken en de tuin, ook de achterkamer aan te pakken. Deze kamer is ruim en heel licht door de dakkapel. Deze prachtige ruimte heb ik omgetoverd tot mijn schrijfatelier. In deze kamer heb ik grotendeels gewerkt aan mijn boek. Maar er gebeurt veel meer in deze kamer dan alleen schrijven. In dit blog laat ik een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier zien.

Mijn schrijfatelier

Deze kamer loopt over de gehele lengte van het huis. We zijn nog steeds bezig in deze ruimte omdat de schuine muren van de dakkapel nog dichtgemaakt moeten worden en het plafond moet nog geschilderd worden, maar ik wilde het resultaat tot nu toe al wel met jullie delen. Ik ben namelijk zo enthousiast over de sfeer die ik heb gecreerd in deze ruimte.

Ik noem de ruimte mijn schrijfatelier maar deze ruimte heeft meerdere functies. Af en toe schrijf ik er ook, maar het is ook een kamer waar ik mijn interieur styling ideeen uitwerk en ik op mijn roze bankje lees of mediteer. Deze kamer wilden we een hele ander sfeer geven dan de rest van de ruimten in huis. We kozen daarom voor een bloemenbehang en twee blauwe muren. Op de vloer ligt wit-grijs laminaat. In mijn schrijfatelier staan de spullen die mij inspiren, zoals

Mijn schrijfatelier in foto’s

Gezellig ingericht hoekje in mijn atelier - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Wandrek ingericht - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Vintage decoratie - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Pannekoekplant - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Groene planten - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Vitrinekastje decoratie - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Brocante items - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Louvre luiken - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Roze fluwelen bank - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Brocante kapset - Binnenkijken | Een sfeervol hoekje in mijn schrijfatelier

Wat vinden jullie van mijn schrijfatelier?

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: