Review | De Purpuz Planner - Stop Dromen, Start Doen!
Lifestyle

Het Lucardi Sieraad Dat Mijn Outfit Compleet Maakt

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: ik ben niet zo’n hele grote liefhebber van sieraden. Naast mijn trouwring, draag ik vaak alleen nog een horloge. Maar dingen kunnen veranderen. Wat is het Lucardi sieraad dat mijn outfit compleet maakt?

In mijn juwelenkistje (ja, die heb ik wel!),  zul je dus niet heel veel sieraden vinden. Vroeger droeg ik wel oorbellen. Kettingen ben ik nooit dol op geweest. Het voelt niet comfortabel en ik vergeet nooit de dag dat de ketting ergens achter bleef hangen 🙁

Maar zoals ik al zei, dingen kunnen veranderen. Een paar jaar geleden kreeg ik een hele  mooie Pandora armband met een bedeltje eraan. De eerste die ik uitkoos was een koffer, omdat ik graag reis. Intussen hangt er ook een Eiffeltorentje aan. Dit hoef ik niet uit te leggen denk ik.

Het sieraad

Een armband is dus het soort sieraad dat mijn outfit compleet maakt. Ik kreeg de kans om iets moois uit te zoeken in de Lucardi winkel. Dat was nog best lastig, want ik zag hele mooie exemplaren. Na lang wikken en wegen, koos ik uiteindelijk voor een rosé gouden armband en een zilveren armband. Je zult zeker ook iets van jouw gading kunnen vinden bij  Lucardi Juwelier Dordrecht.

Lucardi 1 e1510913883673 - Het Lucardi Sieraad Dat Mijn Outfit Compleet Maakt

Het pakje werd heel netjes bezorgd, met een persoonlijk kaartje erbij, wat ik erg attent vond. Het voelde alsof het al december was en ik mijn cadeautjes mocht uitpakken. De armbanden zijn precies wat ik voor ogen had. Simpel maar stijlvol. Precies waar ik van houd! Ik kan de armbanden enkel dragen maar ook samen.

Lucardi 2 e1510913907786 - Het Lucardi Sieraad Dat Mijn Outfit Compleet Maakt

Mocht jij wel van oorbellen houden, dan kun je je hart ophalen. Vooral met het zicht op de komende feestdagen, weet ik wel zeker dat je iets moois kunt vinden uit de collectie.

Houd jij van sieraden?

Deze blogpost is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Voor meer informatie, verwijs ik je naar mijn disclaimer.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: