Zomerverhalenbundel Zomerdromen
Boeken & Schrijven

Het is zover! De verhalenbundel ‘Zomerdromen’ is verkrijgbaar!

Al maanden werk ik samen met 14 andere schrijfsters aan een prachtig project en nu is het eindelijk zover. Onze verhalenbundel met de titel ‘Zomerdromen’ is vanaf vandaag als e-book verkrijgbaar bij alle online boekwinkels, zoals Kobo, Amazon, Tolino en Apple Books, bol.com.
Ook al kunnen we niet met vakantie, door onze verhalen zul je even heerlijk weg kunnen dromen vanuit je tuin of balkon…

15 zinderende zomerverhalen

Volg Cassie overal en nergens naartoe, met de wereld aan haar voeten. Vind jezelf net als Iris terug op het Italiaanse platteland. Ga lekker mee zwijmelen in de Franse lavendelvelden met Nora en Mandy. Vertoef onder de Spaanse zon om daar net als Liva, Roos en Gia verliefd te worden. Of blijf thuis en ga gezellig mee aan het werk met Lara, Amber en Eline! Misschien vlieg je net als Sascha en Lotte met hun vriendinnen overseas. Ga je met Linda mee voor een zomerflirt op het strand. Of houd je een staycation met een knappe man, net als Manon en Olivia? De mogelijkheden zijn eindeloos in deze feelgood-verhalenbundel met 15 romantische, grappige en zomerse verhalen!

Provence lavendel - Het is zover! De verhalenbundel ‘Zomerdromen’ is verkrijgbaar!

Hoe dit leuke project tot stand is gekomen, kun je lezen op het blog van de initiatiefneemster Lianne.Ik ben heel enthousiast over dit mooie project dat mijn schrijfzin ook weer aangewakkerd heeft. Er ligt namelijk nog een manuscript te wachten om voltooid te worden. En het leuke is dat mijn verhaal uit deze zomerbundel de basis is geweest voor het boek dat ik nu aan het schrijven ben.

Ga jij ‘Zomerdromen’ bestellen?

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: