Dromen en doelenplanner - Het dromen-en doelenboek, een leidraad om dromen en doelen te bereiken
Lifestyle

Het dromen-en doelenboek, een leidraad om dromen en doelen te bereiken

Toen ik vrij was tussen kerst en oud&nieuw kwam er een rust over mij heen. Een rust die ik al lange tijd niet gekend had en die mij ook boordevol inspiratie opleverde. Om deze focus niet te verliezen, schafte ik het dromen-en doelenboek aan van Judith Noordzij. Een leidraad om dromen en doelen te bereiken.

Mijn doelen en wensen voor dit jaar

Ik heb een moodboard gemaakt met mijn doelen en wensen voor dit jaar. Twee doelen die erop staan zijn een beetje cliche: meer bewegen en gezond eten. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik al best gezond eet maar het kan beter. Vlees staat al steeds minder op tafel, daarvoor in de plaats koken mijn man en ik veel lekkere vegetarische gerechten en ook komt er elke week een visje voorbij. Ik drink 1,5 liter water per dag, naast mijn koffie en thee en ik probeer vaker biologisch te eten, omdat ik voel dat mijn lichaam daar veel baat bij heeft. Door mijn blessure, die helaas nog niet over is, maar al wel aan de betere hand is, was bewegen een ramp. Toch moest ik oefeningen gaan doen die de fysio me gaf en daardoor is het wel veel beter geworden en heb ik weer meer zin gekregen in het bewegen an sich.

Vision board 2022 1024x819 - Het dromen-en doelenboek, een leidraad om dromen en doelen te bereiken

Meer dromen en doelen

Dit jaar zal in een groot teken staan van mijn boek. Binnenkort ga ik de verbeteringen en aanvullingen van mijn redacteur verwerken. Een hele klus, maar ik heb zin om aan dit grote boekproject te werken. Het geeft me een goed gevoel en ook wel een beetje gezonde spanning. Want hierna ga ik de grote stap nemen om mijn boek naar uitgeverijen te sturen.

Meer rust. Ja, die week vakantie gaf me de rust terug die ik zolang kwijt ben geweest. Ik heb keuzes voor mijzelf gemaakt die goed voelen en ik nu implementeer in het dagelijkse leven. Nu ik weer aan het werk ben, merk ik dat ik er veel baat bij heb. Een omschakeling is altijd even wennen, maar je krijgt er zoveel voor terug. Ook mediteer ik meer en wandel ik veel, want daar haal ik echt mijn ontspanning uit. Ik schreef een hele tijd geleden een artikel over 15 selfcare tips voor een gezonde levensstijl.

PARIJS! Eindelijk was daar het magische moment dat ik de Thalys tickets bestelde. Eind april ga ik vier volle dagen naar Parijs. Ik hoop dat het echt doorgaat 🙂

En ik heb nog een droom, maar die hou ik voorlopig nog even voor mijzelf 🙂

Het dromen-en doelenboek

En nu het dromen- en doelenboek dat ik het aangeschaft. Ik twijfelde enorm of dit moest doen en of ik genoeg discipline zou hebben, om het dagelijks/wekelijks in te vullen, maar ik merk ook, dat ik deze focus nodig heb. Het aanbod voor dit soort boekjes is enorm, maar ik hakte de knoop door en bestelde het dromen-en doelenboek van Judith Noordzij.

De Dromen- en doelenplanner helpt je om je doelen te bepalen en te plannen hoe je ze kunt bereiken. Met aandacht voor jezelf, zodat je je tijd en energie goed kunt verdelen. Of het nu om een businessplan gaat, een nieuwe studie, een sixpack of meer tijd voor je vrienden en familie. Een planner voor iedereen die op een gezonde manier alles uit het leven wil halen.

Quote Dromen en doelenplanner - Het dromen-en doelenboek, een leidraad om dromen en doelen te bereiken

Een duidelijke planner met een goede uitleg hoe je je dromen kunt omzetten in plannen die realistisch zijn. Ook de inspirerende quotes zijn een mooie aanvulling.

Inhoud

De planner bevat een uitgebreide inleiding en uitleg van mij om jou te helpen bij het concretiseren van jouw dromen- en doelen. Wat wil je bereiken? Wat wil je doen? Waar wil je je op focussen? Met die vragen kun je  eerst aan de slag gaan als je wilt. Vervolgens maak je een stappenplan en maanddoelen. Deze stappen en doelen kun je elke maand en elke week met behulp van de maand- en weekplanners inplannen en bereiken.

‘Today is your opportunity to build the tomorrow what you want’

Gebruik jij een planner?

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: