Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel
Lifestyle

Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Het is zulk prachtig zomerweer! Als ik uit mijn werk kom, dan kleed ik me snel om en dan is het tijd om te genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel.

Onze tuin

In de loop van de jaren heeft onze tuin de nodige veranderingen ondergaan. Van alleen maar tegels met bloempotten naar nu weer een stukje grond waar de lavendel weelderig bloeit en de vlinders de vlinderstruik goed benutten. Ik hou van onze tuin. Als ik vanuit de woonkamer naar buiten kijk, word ik altijd heel blij van het kleurrijke uitzicht. Wij zitten aan het water en om ons heen zijn alleen maar bomen, struiken en bloemen te vinden. Een paradijsje om te relaxen na een drukke dag.
Jaren geleden hebben we een overkapping laten plaatsen waar we zo ontzettend blij mee zijn. De tuin is nu meer bij de woonkamer getrokken en ook als het regent, kunnen we heerlijk buiten zitten.

Tuin decoratie 1 1024x338 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Tuin decoratie 2 1024x338 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

 

Mijn nieuwe strandstoel

Tijdens de zomerdagen ben ik dus veel in onze tuin te vinden, veelal lui lezend. Mijn nieuwe strandstoel komt van de online meubelwinkel Emob. Ik keek rond bij de tuinmeubelen en kwam deze prachtige en handige strandstoel tegen. Ik zag mijzelf al lekker luieren met een goed boek, een verfrissend drankje tijdens de mooie zomerdagen. Mijn hoofd wordt lekker ondersteund door het hoofdkussen en de stoel is makkelijk inklapbaar zodat ik deze na gebruik makkelijk kan opbergen.

Strandstoel Milford Emob 2 e1532543489879 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Strandstoel Milford Emob 6 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Strandstoel Milford Emob e1532543508320 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Detail Strandstoel Milford Emob e1532543478213 - Genieten van de zomer in mijn nieuwe strandstoel

Ik hoop dus op nog meer zomerdagen (maar 35 graden hoeft niet :)) zodat ik lekker vaak gebruik kan maken van deze mooie strandstoel. Eerst nog even naar de bibliotheek om een stapeltje boeken te halen 🙂

Heb jij een tuin of een balkon?

 

 

Deze post is tot stand gebracht d.m.v. een samenwerking.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: