Bloemenwinkel Parijs
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #8

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #8. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Thalys-tickets boeken en de bevestiging in mijn mailbox ontvangen. Ja! We gaan naar Parijs!
Slenteren door Parijs en mijn boek in mijn hoofd “schrijven”.
De energie die Parijs me geeft.
Het gevoel hebben dat Parijs bijna mijn tweede thuis is. Paris je t’aime
De Franse Vogue lezen en beseffen dat mijn Frans zo slecht niet is 🙂
De nieuwe ideeën die ik krijg voor mijn artikelen, mijn blog en mijn boek als ik door Parijs wandel.
Het Palais Galliera, het modemuseum van Parijs, dat volgend jaar haar deuren weer opent na een renovatie.
Op zoek gaan naar het verlaten appartement van Marthe de Florian (2 Square de la Bruyère, 9e arrondissement) en mij voorstellen hoe zij daar heeft geleefd.
En daardoor een ander stuk Parijs ontdekken.
Mij gezegend voelen om de gelegenheid te hebben om naar Parijs te kunnen reizen!

Op zoek naar meer inspiratie? Check dan mijn blogs over Parijs

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: