Parijs appartement
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #7

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #7. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Genieten van Parijs vanaf een van de vele dakterrassen. Het is geweldig om de stad aan je voeten te hebben!
In de middag neerploffen op een terras van Café de Flore en daar uren blijven zitten.
Een geweldige theewinkel ontdekken in rue Bonaparte.
Genieten van het prachtige uitzicht vanaf de brug Pont de Bir-Hakeim.
Een heerlijke lange avondwandeling maken langs de Seine en de zon zien ondergaan.
Schrijven in mijn notitieboekje in het Jardin du Luxembourg.
Window shoppen en wegdromen bij de nieuwe collecties.
En een verlanglijstje daarvan maken terwijl ik koffie drink op een zonnig terras.
Het leven van de Parijzenaars bestuderen.
Outfitfoto’s schieten in Parijs.

Meer lezen over Parijs? Check dan mijn blogs over Parijs

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: