Place Furstemberg Paris
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #6

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #6. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Lekker vroeg opstaan om langs de Seine te lopen, te genieten van de zonsopgang en om te zien hoe de stad wakker wordt.
Struinen in Galeries Lafayette als deze net open is en het nog niet zo druk is.
Genieten van een ontbijt op een terras, met een tijdschrift en plannen maken voor de dag.
Leven als een echte Parijzenaar en inkopen doen bij de traiteur en kaaswinkel in rue Cler.
Snuffelen in de vintage winkels in le Marais en een uniek item op de kop tikken.
De middag doorbrengen in een van de Parijse parken, in het zonnetje met een boekje.
Genieten van de avond in een Parijs appartement.
Een middagje boek shoppen in Shakespeare & Co in 37 rue de la Bucherie.
En hoe deze in te richten 🙂
Een kaasplateau bereiden met een goed glas wijn en genieten van een echte Parijse avond.

 

Meer lezen over Parijs? Check dan mijn blogs over Parijs

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: