Deuren van Parijs
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #5

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #5. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Vroeg wakker worden en langs de Seine wandelen en genieten van de zonsopgang
En een momentje voor jezelf hebben en genieten van de stilte in de altijd drukke stad
Een ontbijt op een zonnig terras, mensen kijken en plannen maken voor de dag.
Leven als een echte Parijzenaar.
Snuffelen in de vintage winkels in de Marais en hopelijk net dat ene item te vinden waar je al zo lang naar zocht (voor mij is dat een authentieke jaren ’20 jurk!)
Wandelen door een van de Parijse parken en de verandering in seizoenen bewonderen.
Bladeren door de tijdschriften van makelaars  en dromen over een Parijse appartement.
En hoe deze in te richten

Een boek kopen bij Shakespeare & Company en alvast beginnen te lezen in het cafe naast deze legendarische boekwinkel.
De trappen opzoeken uit Midnight in Paris, waar het leven van Gil een nieuwe wending aannam….terug naar de jaren 20! 

Meer lezen over Parijs? Check dan mijn blogs over Parijs

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: