Gelukkige momenten in Parijs #4
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #4

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #4. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Dromen over mijn eigen Parijse appartement tijdens een wandeling door de Parijse straten.
Genieten van het uitzicht vanaf de heuvel van Montmartre.
En ondertussen denken dat er zoveel nieuwe dingen te ontdekken zijn in Parijs.
Het vinden van een terras in een drukke straat in Montmartre en genieten van een Orangina.
Iets bijzonders kopen bij Galeries Lafayette, mijn favoriete warenhuis in Parijs.
Parijs door mijn lens beleven. Als ik in Parijs ben, schiet ik zoveel foto’s! De laatste keer heb ik meer dan 600 foto’s gemaakt!
Een boottocht maken op de Seine. Parijs is mooi vanaf het water. En je hebt de mogelijkheid om een poosje te rusten en tegelijkertijd te genieten van de stad.
De stad ontdekken zonder plattegrond. Je ontdekt zo de mooiste plekjes.
Op dagen met mooi weer: langs de Seine genieten van een heerlijke stokbrood.
Mij erg gezegend voelen om in Parijs te zijn!

Wil je meer lezen over mijn boek? Lees dan mijn artikel over mijn boek update.

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: