Gelukkige momenten in Parijs #3
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #3

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #3. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Wakker worden als de zon opkomt en weten dat je nog een hele dag hebt in Parijs
Mensen kijken vanaf een terras onder het genot van een lekker hapje en drankje
Slenteren door de stad zonder een plan
Een lekker knapperig stokbrood kopen en deze langs de Seine opeten
De etalages bewonderen in Rue Saint-Honoré.
Genieten van Franse gerechten in een typische Parijse brasserie
En crème brulee als dessert nemen en daar geen schuldgevoel van krijgen
Zondagochtenden in Jardin du Luxembourg.
Nieuwe plannen maken voor mijn volgende reis naar Parijs
Dromen van een leven als Parisienne

Meer lezen over Parijs? Check dan mijn blogs over Parijs

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: