Herfst in Parijs
Parijs

Gelukkige momenten in Parijs #11

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #11. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Langs de boekenstalletjes (bouquinistes) wandelen en prachtige modeplaten op de kop tikken

Struinen door de beroemde boekhandel Shakespeare & Company en mooie boeken kopen en in een cafe of in het park lezen

Na een hele dag wandelen door Parijs, een geweldige bistro in het Quartier Latin ontdekken en genieten van een heerlijke stoofvlees maaltijd

Parijs in alle seizoenen fotograferen. En dit zelfs in de regen, geweldig vinden (en daarna heerlijk opwarmen op een verwarmd terras met een kopje thee!)

Tijdens het wandelen, verborgen parken en hofjes ontdekken

Goed slagen bij Galeries Lafayette, le BHV in de Marais of de Monoprix. Het blijven mijn favoriete winkels in Parijs! Toch hoop ik de volgende keer nieuwe favoriete op mijn winkellijstje te kunnen zetten, om de variatie erin te houden 🙂

Op een terrasje zitten en alleen maar mensen kijken en dromen over een langere tijd in Parijs te verblijven

In de etalages van makelaarskantoren kijken en dromen over een Parijs appartement… Ben je trouwens nieuwsgierig wat ik zou doen als in Parijs zou wonen? Lees dan dit artikel.

 

Op zoek naar meer inspiratie? Check dan mijn blog over Parijs

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: