Gelukkige momenten in Parijs #1
La Vie Parisienne

Gelukkige momenten in Parijs #1

Als ik in Parijs ben, dan geniet ik altijd intens. Alles wat ik om mij heen zie en beleef, schrijf ik op om dit te delen in mijn rubriek gelukkige momenten in Parijs #1. Parijs doet wat met mij. Al vanaf het allereerste begin dat ik de stad bezocht, voelde ik een klik en de liefde voor deze stad is alsmaar gegroeid met de jaren en de vele trips naar de stad van de liefde. Parijs geeft me de inspiratie die ik vooral gebruik voor dit blog, maar ook voor het boek dat ik aan het schrijven ben. Een oneindige en grote liefde voor een stad die mij toch elke keer weer weet te verrassen en ik nog lang niet op uitgekeken ben en waar ik hopelijk nog heel vaak kan komen om nog meer gelukkige momenten in Parijs te beleven en deze met jullie te kunnen delen. Lees je mee?

Mijn gelukkige momenten in Parijs

Bij aankomst in Parijs genieten van een ontbijt in de zon bij Café du Nord. Subliem!
Een goed boek lezen op Place Dauphine.
Voor het eerst dat je de Eiffeltoren weer ziet sinds je aankomst. Ik ben in Parijs!
Genieten van een heerlijke douche in een fijn hotel na een hele dag wandelen door Parijs met 30 graden.
Dineren in ons favoriete restaurant in de buurt waar we altijd verblijven als we in Parijs zijn (15eme, Grenelle)
De Parijse metro. Ik hou van dit goede werkende systeem!
Genieten van het prachtige uitzicht vanaf Pont Bir-Hakeim.
Wijn nippen in Café de Flore.
Slenteren op de Boulevard Saint-Germain en nieuwe winkels ontdekken.
Goede schoenen aan hebben om in Parijs rond te lopen (Adidas Superstars, geen spon 🙂

Op zoek naar meer inspiratie? Check dan mijn blogs over Parijs

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: