Een Warme Plaid voor de Gezellige Winteravonden
Lifestyle

Een warme plaid voor de gezellige winteravonden

December is de ultieme maand om heerlijke te cocoonen in huis. Nadat ik alle kerstversieringen van zolder heb gehaald en de woonkamer heb versierd is het tijd om te relaxen en te genieten van alle lichtjes met een warme plaid voor de gezellige winteravonden.

Tijd om te relaxen

De laatste tijd merk ik hoe belangrijk het is om op tijd te relaxen. December is ook een maand van veel drukte. Nu kun je het natuurlijk zo druk maken als je zelf wilt, maar het is belangrijk om op tijd pas op de plaats te maken.

Regelmatig ga ik lekker op tijd naar bed en geniet van de warmte van dit nieuwe plaid van Ibena en een goed boek. Plaids maken je woon-en slaapkamer helemaal af en zijn heerlijk om te cocoonen in bed of op de bank. Ook vind ik het mooi staan over de leuning van een stoel of aan het beddeneind. Het is dan net meer af vind ik.

 

IMG 3446 1 - Een warme plaid voor de gezellige winteravonden

Ik heb gekozen voor een plaid bij Bedsupply, waar je ook terecht kunt voor mooie dekbed hoezen, hoeslakens, plaids, kussens en accessoires van mooie merken als Essenza, Beddinghouse en Damai.

Plaid

De plaid waar ik voor gekozen heb, is van het merk Ibena en bestaat uit 58 % Katoen, 35 % Polyacryl, 7 % Polyester en de afmeting is 150 x 200 cm en voelt heel prettig en warm aan. Ibena is een gerenommeerd merk dat als sinds 1826 bestaat.

Plaid 4 e1513340586730 - Een warme plaid voor de gezellige winteravonden

Ibena richt zich op warmte, rust, comfort, passie en vriendschap. Een perfecte omschrijving voor de winteravonden als je het mij vraagt! Ook vind ik de plaid een tijdloze uitstraling hebben en past het perfect in mijn woonkamer en slaapkamer. Zo kan ik het leuk afwisselen.

Houd jij ook van plaids in je interieur?

Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. Bedsupply. 

BewarenBewaren

18 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: