Een unieke Longchamp tas
La Vie Parisienne

Een unieke Longchamp tas

Bijna twee jaar geleden kocht ik in Parijs een unieke Longchamp tas. In dit artikel vertel ik je meer over deze tas die een mooie herinnering is!

Longchamp

Longchamp is vooral bekend van haar ”le Pliage” lijn.

Le Pliage is inspired by Japanese origami art and is both simple and very ingenious. This bag has become a cultural object throughout the world. Le Pliage consists of a variety of shapes and sizes and is available in any of the twelve colors each season. Because Le Pliage is featherlight, he is very suitable for use in daily life. It can be folded to pocket size and is strong enough to have everything you need at your fingertips (bron: Longchamp)

Deze tassen zijn zo praktisch! Na gebruik kun je het gemakkelijk opvouwen en meenemen in een andere tas. Ik gebruik deze tas voor mijn werk, naar het strand of als ik boodschappen doe. Je kunt uit vele kleuren kiezen en er zijn drie formaten (S, M, L). De “le Pliage” lijn heeft handtassen, schoudertassen, rugzakken, reistassen of aktetassen. Het is ook mogelijk om je eigen Longchamp-tas te personaliseren. Dit is iets wat het op mijn verlanglijstje staat! De prijzen van deze tassen  variëren van 60 euro voor maat S, 70 euro voor maat M en 85 euro voor maat L.

Om mijn collectie en tas te completeren, heb ik ook de make-up tas gekocht die ik dagelijks gebruik voor lipsticks, een spiegel, parfum en alles wat ik bij me wil hebben (altijd te veel :))

Een unieke aanwinst

In Parijs, in de Rue Saint Honore, vind je een grote Longchamp winkel. Kleding, schoenen, tassen, alles. Een waar paradijs voor mij! Een kleine “le Pliage” stond op mijn verlanglijstje. Ondertussen werd mijn aandacht getrokken naar een hele andere tas Een blauwe tas met een Eiffeltoren erop. Echt iets voor mij! Het was liefde op het eerste gezicht. Binnen tien minuten was ik de trotse bezitster van deze prachtige tas, wat een uniek stuk is, want je kunt het alleen in Parijs kopen! Deze tas zal me altijd herinneren aan de drie mooie dagen Parijs in juni 2017.

Longchamp le Pliage 1024x730 - Een unieke Longchamp tas

Wat vind jij van deze tas?

 

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: