Abstracte posters zomer - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore
Interieur

Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Men vraagt mij weleens: hoe ben jij tot het interieur gekomen zoals het nu is? Twee jaar geleden, tijdens de pandemie, waren we bezig met een grote renovatie van de benedenverdieping. Alles ging eruit, er werd gestuukt en dit was de perfecte aanleiding om ook de styling grondig aan te pakken. We behielden de meubels, op de bank na, en inmiddels heb ik de salontafel ook vervangen (daarover in een ander blog meer), maar ik richtte me op een andere styling. Maar de vuistregel is: als de basis maar goed is! Dan kun je variëren met decoratie en ook stijlen. Vandaag laat ik een kleine verandering in ons interieur met een groots effect zien met Posterstore.

Waar kies ik voor?

Je ziet het vaak in woonbladen en bij woonprogramma’s. Een kleine verandering kan al zoveel doen. Dit effect wordt het meest gedaan met kussens, plaids, woondecoratie en een nieuw kleurtje op de muur. Maar het leukste vind ik om te variëren met posters. De basis zijn de fotolijsten, van zwart metaal en elk seizoen kies ik andere posters uit die bij het seizoen of de functie van de ruimte passen. Dit keer heb ik drie ruimten voorzien van posters. Bij Posterstore vond ik een enorme grote variatie aan posters, zoals uit de categorie zomer waar ik een aantal uit gekozen heb, maar ook uit andere thema’s zoals je kunt zien op de foto’s.

Schrijfatelier

Mijn schrijfatelier is de plek waar ik mijn boek schrijf, werk aan mijn blog en inspiratie opdoe uit boeken en dus ook uit posters. Voor deze ruimte heb ik gekozen uit mode posters, Parijs gerelateerde afbeeldingen en een quote die ik goed bij mijzelf vindt passen.

Modeposters - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Parijs posters - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Posters Parijs - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Woonkamer

In de woonkamer had ik deze drie posters voor het herfst-en winterseizoen gekozen. Maar nu het voorjaar is en straks de zomer in het verschiet, leek het me leuk om de posters daarop aan te passen. Dit keer koos ik voor twee abstracte afbeeldingen met een zomers karakter en een geweldige poster van een strandschommel. Daar droom je toch bij weg?

Posters zomerafbeeldingen - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Zomerposter - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

En als laatste: de keuken

In de keuken heb ik twee wandplankjes die ik gedecoreerd heb met kookboeken en pot met pasta en koffiebonen en een Japanse theepot. Het leek me leuk om een kleine verandering in de keuken aan te brengen door middel van deze poster. Ik krijg meteen trek in croissantjes!

Koffie met croissants poster - Een kleine verandering in ons interieur met een groots effect met Posterstore

Kwaliteit

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de posters van Posterstore. De posters worden gemaakt door het gebruik van een duurzame inkt en 240gr premium papier met een matte afwerking die worden gedrukt in een drukkerij in Zweden.

Ben je ook toe aan een upgrade in je interieur? Ik mag jou blij maken met deze hele fijne kortingscode DarinaNykl, waar je 50% korting krijgt op alle posters van 22 april tot en met 29 april! Veel shopplezier!

Heb jij posters in je interieur?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

 

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: