Een inspirerende Parijse quote en mijn gedachten daarbij
Parijs

Een inspirerende Parijse quote en mijn gedachten daarbij

Toen ik thuis kwam van een van mijn reisjes naar Parijs, kwam ik een hele mooie quote tegen die mijn gevoel van dat moment precies omschreef.

A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of Life  (Thomas Jefferson)

Mijn lichaam was thuis, mijn ziel was nog steeds in Parijs.

Paris je t’aime

Parijs is bekend om haar geschiedenis en schoonheid. Voor velen van ons is dit een stad van kansen en heel veel inspiratie. Er zijn heel veel mensen die verhuizen naar Parijs om een ​​carrière op te bouwen of om iets nieuws te starten of meer over zichzelf te leren. Zelf ben ik nooit langer dan drie dagen in Parijs, maar een van de dingen die op mijn bucketlist staat (die ik ooit wel met jullie zal delen) is om voor langere tijd naar Parijs te gaan. Ik zou een ​​appartement huren, om het echte Parijse leven te ervaren. Om de stad op een andere manier te ontdekken. Om lessen in geschiedenis (bezoek aan musea), schoonheid (Parijs zelf) en in het leven te leren en gewoon om dit avontuur te ervaren.

 

Elke stad heeft zijn charme, maar Parijs steekt hier ver bovenuit. In Parijs voel ik me thuis. De stad heeft me vele jaren geleden omhelsd, dat is mijn gevoel wanneer ik alle bezoeken aan de lichtstad herbeleef. Omdat ik ook een schrijver ben, biedt de stad mij de inspiratie die ik nodig heb voor het verhaal dat ik aan het schrijven ben. Net als in de film  “Midnight in Paris” wanneer Gill zonder plan door Parijs loopt. Tijdens zijn wandeling, bij elke stap die hij zette, schreef hij het verhaal in zijn hoofd. Er zijn zoveel verhalen in de Parijse straten te vinden. Een waar paradijs voor creatievelingen.

De stad zelf is een grote inspiratiebron en ik hoop dat ik nog veel meer kansen krijg om mijn dromen waar te gaan maken en Parijs meer te zullen bezoeken dan ik nu doe!

Bij welke stad ervaar jij speciale gevoelens?

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: