Een gezellig hoekje creëren met gepersonaliseerde kussens
Interieur

Een gezellig hoekje creëren met gepersonaliseerde kussens

De roze eyecatcher

Met tussenpozen ben ik bezig met het inrichten van mijn schrijfatelier. Zo noem ik de kamer achter het huis die over de hele breedte van het huis loopt. Een mooie lichte ruimte die ik gebruik om te schrijven en mijn interieur ideeën uit te werken. Vandaag laat ik een hele leuke accessoire zien die ik onlangs heb toegevoegd.

Twee jaar geleden deed ik mijzelf het roze velvet bankje cadeau en ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop. Toch miste ik nog iets aan het geheel. Op zolder vond ik nog de leuke luikjes die mijn man ooit op straat had gevonden. Het hoekje kreeg meteen een mooie Franse uitstraling, precies waar ik naar op zoek was. Ik voegde daar nog een mooi kleed aan toe, een marmeren tafeltje en het kastje met de kaptafel set en spiegel en zo werd het een gezellig hoekje. Maar toch miste ik nog iets. Ik kreeg de mogelijkheid om bij BesteCanvas iets moois uit te zoeken. Lang hoefde ik niet na te denken toen ik de grote keuze in het assortiment van producten zag.

Een kussen bedrukken, dat leek me ontzettend leuk om te laten doen en zo een gezellig hoekje te creëren met gepersonaliseerde kussens. Ik wist ook meteen welk thema ik wilde. Parijs, natuurlijk! Ik scrolde door mijn Parijs foto’s en koos er twee uit die perfect bij het roze bankje zouden passen.

Het verhaal achter mijn gepersonaliseerde kussens

Ik koos voor twee kussens. Op de ene zie je de Eiffeltoren gezien vanuit de rue de Montessuy. Wat hier zo bijzonder aan is, is dat het boek dat ik aan het schrijven ben, zich grotendeels in deze straat afspeelt. Ik vond het leuk om dit niet alleen in woorden vereeuwigd te zien, maar ook als foto op een kussen. Op het andere kussen zie je een foto die ik maakte tijdens een prachtige wandeling door Parijs. Deze foto is gemaakt in de rue Montmartre en ik vind het hoekje zo sfeervol en nostalgisch. Het is de combinatie van de architectuur, de luifel, de romantische straatlantaarn, dat ik vond dat deze foto ook een plaats verdiende op een kussen.

Gepersonaliseerde kussens - Een gezellig hoekje creëren met gepersonaliseerde kussens

Een mooi aanbod voor jou!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil jij ook een gepersonaliseerd kussen of een ander leuk item zoals een deken, een foto op canvas, een puzzel, handdoek of tapijt? Het proces van het personaliseren is heel eenvoudig. Je upload de gewenste foto en je krijgt meteen het eindresultaat te zien en heb je nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld de maat of de positie van de foto aan te passen.

Om het nog leuker te maken mag ik jullie een kortingscode aanbieden. Met de code DARINANYKL91 ontvang je een extra mooie korting op bestecanvas.nl.

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: