Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek
Interieur

Een aantal veranderingen in ons interieur

De afgelopen paar weken hebben we een aantal veranderingen in ons interieur aangebracht. Het echte grote klussen is voor nu even op een laag pitje gezet omdat de bouwmarkten dicht zijn en ik sommige beslissingen gewoonweg niet online kan maken. Maar gelukkig hoeven we ons op interieur gebied niet te vervelen. Nu zal ons interieur altijd dynamisch blijven, omdat ik het leuk vind om veranderingen in ons interieur aan te brengen.

Een nieuwe tv meubel

Vorig jaar kochten we, een beetje te enthousiast, een wandtafel uit dezelfde serie als de eettafel, vitrinekast en salontafel. Eigenlijk not done in de wereld van interieurstyling (niet dat ik me altijd aan die regels hou, je moet kiezen wat je zelf mooi vind!), maar toen vonden we het een geweldige oplossing. De wandtafel kwam en de televisie werd geinstalleerd. Met de tijd begon het toch te kriebelen om er iets anders voor in de plaats te zetten. Dit idee kwam nadat ik het artikel had geschreven hoe je de perfecte tv tafel kiest voor je interieur. Dat heeft mij de inspiratie gegeven om op zoek te gaan naar een nieuw tv meubel.

Wandtafel landelijke stijl - Een aantal veranderingen in ons interieur

We zagen de mooiste tv meubels op internet de revue passeren. Grote wandkasten met vakken waarin je ook woondecoratie kan uitstallen. Hoe leuk dit er ook uitziet, het was te groot voor onze woonkamer. Totdat mijn man een leuke vintage tv meubel vond, maar helaas paste de tv standaard er niet op. Maar mijn nieuwsgierigheid was wel gewekt en dan vooral door de kleur. Blauw! Na een nieuwe zoektocht vonden we het perfecte tv meubel in de kleur blauw met een deurtje waar de blue ray speler in staat en de mogelijkheid om de kabels weg te werken. Een mooie vondst!

TV meubel blauw - Een aantal veranderingen in ons interieur

DIY projectje

De nieuwe tv meubel werd de volgende dag al geleverd en toen hadden we de wandtafel over. Mijn man bedacht om deze door midden te zagen en deze achter de bank te installeren zodat we daar woondecoratie op konden uitstallen. Het was een gokje of het zou lukken, maar het resultaat is echt geweldig. Doordat we nu onze spulletjes kunnen uitstallen, heeft de woonkamer ook meer diepte gekregen en ziet het er veel gezelliger uit. En zoals jullie weten, ben ik gek op het veranderen van ons interieur en dat kan nu heel goed met de decoratie.

Tafel achter een bank - Een aantal veranderingen in ons interieur

Woonkamer inspiratie - Een aantal veranderingen in ons interieur

Nieuwe vitrages

Al jaren hing dezelfde vitrages voor de slaapkamerramen. Een van de vitrages was ook een beetje kapot dus tijd voor nieuwe. We boekten een shopafspraak van 40 minuten maar gelukkig wisten we precies wat we wilden. Lichtgrijze linnen vitrages. In de slaapkamer zijn ze lang en hangen ze aan een roede, in de andere slaapkamer zijn ze kort. Wat een ander gezicht! En geeft een hele mooie sfeer aan de slaapkamer, vooral als de zon schijnt.

Grijze linnen vitrages slaapkamer - Een aantal veranderingen in ons interieur

Linnen grijze vitrages slaapkamer - Een aantal veranderingen in ons interieur

Dit waren een aantal kleine veranderingen in ons interieur. Hebben jullie nog kleine veranderingen in je interieur aangebracht de laatste tijd? Ik ben benieuwd!

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: