11 modeweetjes van mij
Lifestyle

Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas

In de loop van de jaren is mijn modestijl best veranderd. Ik ben er ook mee bezig dan tien jaar geleden en probeer steeds nieuwe stijlen te ontdekken die mijn lichaam flatteren. Zo lees ik ook veel mode magazines en zijn Instagram en Pinterest mijn grote vrienden op het gebied van mode inspiratie. Maar ik blijf wel dicht bij mij zelf qua modestijl. En om het makkelijker te maken voor mijzelf heb ik een aantal “moderegels”. Dit zijn de 10 moderegels die ik altijd toepas.

10 moderegels op een rij

Ik leg mijn outfit voor de volgende dag altijd de avond ervoor klaar.  Het is belangrijk om een ​​nieuwe dag fris en zonder haast te beginnen!

Om me klaar te maken voor mijn werk, plan ik altijd genoeg tijd in! Ik snooze nooit. Ik neem graag de tijd om te ontbijten.  Het is een belangrijk moment waar ik de hele dag profijt van heb.

Ik volg (stijlvolle) vrouwen voor de dagelijkse inspiratie op social media. Hoe stellen zij hun outfit samen. Ik gebruik Pinterest en Instagram altijd als inspiratiebronnen.

Ik check altijd het weerbericht voordat ik een outfit samenstel. En wat voor afspraken heb ik die dag staan? Is casual genoeg of moet het iets chiquer?

Mijn leermoment van afgelopen jaren is:  draag kledingstukken die passen! Dit is iets om te onthouden tijdens de shopping-sessies. Kijk niet te veel naar de maten. Het is maar een getal! Als het niet past en flattert, laat het dan los en zoek naar iets dat je figuur tot zijn recht laat komen.

Franse vrouwen zijn een bron van inspiratie op kleding gebied. Ze zien er vaak onwaarschijnlijk chic uit in een jeans en een basic t-shirt. Hoe doen ze dat? De pasvorm is belangrijk, maar ook om een ​​riem of (vintage) accessoire of een mooie tas toe te voegen aan de outfit.

Ik relax thuis nooit in de kleding die overdag draag. Thuis draag ik een comfortabele joggingbroek met trui.

Ik behandel mijn kleren met heel veel liefde! Ik vouw ze netjes op of hang ze in de kast. Geen rondslingerende items voor mij. Ook vind ik het leuk om mijn mooiste items uit te stallen op paspoppen of op mijn kledingrek.

Neem een klein tasje mee waar je je veiligheidsspelden, pleisters, etc in doet. Je weet nooit wat er onderweg kan gebeuren.

Het belangrijkste: ik probeer altijd trouw te blijven aan mijn persoonlijke stijl.

Wat is jouw mode-stijl?

BewarenBewaren

25 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: