Zomer mode - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer
Lifestyle

Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

De zomer komt eraan, een van mijn favoriete seizoenen. Lange dagen, zwoele avonden, ik geniet intens van elk zomers moment. Ik laat je mijn 6 mode must-haves voor deze zomer zien. Kijk je mee?

Zomerse must-haves

Zonnebrandcreme
Stip op nummer 1, ook al is het niet echt een mode item, maar ik wil het hier wel genoemd hebben. Zonnebrandcreme is eigenlijk je belangrijkste must-have voor deze zomer. We weten het allemaal wel, het is ontzettend belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de felle zon, dus als je veel buiten bent, neem de zonnebrandcreme ook mee. Mijn favoriete zonnebrandcreme blijft die van Lancaster en dan met SPF50. Ook mijd ik de zon zoveel mogelijk tijdens de middaguren en draag ik veel linnen blouses met driekwart mouw.

De skort
Terug van weggeweest is de skort, een combinatie van een rokje en een korte broek met een heel groot voordeel: geen plakkende/schurende bovenbenen meer en toch een vrouwelijke look door het rokje. Inmiddels hangt er al eentje in mijn kledingkast (zie foto), maar ik weet zeker dat er nog wel een bij komt. Ik heb jaren geen rokje gedragen en heb er wel eens een korte legging onder gedaan, maar een skort is een perfecte oplossing. Dus ik (en ik denk heel veel vrouwen met mij!) ben heel blij met de skort in de zomercollectie.

Skort 938x1024 - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

De kimono voor een verfijnde casual look
De kimono is het essentiële stuk om de hele zomer te dragen. Overdag hoef je alleen maar een minishort, een zwempak en een kimono aan te trekken om met gemak een trendy outfit te hebben. En ‘s avonds kun je de kimono weer leuk stylen met een rokje of over een jurkje. De kimono is een heel veelzijdig kledingitem en ik heb er twee in de kast hangen (een zwarte en een kleurrijke) en twee kimono’s voor als het wat kouder is en ze als jasje kan dragen. Ik hoop dat er in de komende wintercollecties ook kimono’s zullen worden opgenomen 🙂

Kimono 848x1024 - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

Een rieten tas
Op en top zomers is de rieten tas. Een veelzijdig item die je kunt gebruiken voor naar het strand, naar de markt of een gezellige picknick. De rieten tas is er in heel veel soorten en maten. Ronde, grote, kleine, met een binnentas erin, zonder, lang hengsel of kort hengsel, er is voor ieder wat wils! Ik vind de rieten tassen van Loewe altijd zo mooi, maar deze zijn nogal aan de prijs. Ik draag onderstaande rieten tas bijna de hele zomer.

Rieten tas - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

Een zomerhoed
Toen ik in Parijs was, heb ik een raffia baretje gekocht en deze ga ik van de zomer gebruiken als zomerhoed als het echt te warm word en ik veel buiten ben. Op en top Parisienne in de zomer!

Raffia baret - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

Witte linnen blouse
Mijn favorieten kledingstuk is toch wel de blouse en vooral de witte variant. Ik hou van wit omdat het echt overal bij past en je dit met alles kunt combineren. Zomers kies ik dan weer voor de linnen variant, die ik overdag ook over een badpak kan dragen en kan varieren met de kimono zoals ik al eerder heb geschreven. Wil je meer lezen over het dragen van een witte blouse? In dit blog geef ik je nog meer tips.

Witte linnen blouse removebg preview 1 1 - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

Een verfrissend drankje
Hoe lekker is het om tijdens een warme dagen een verfrissend drankje te nuttigen? Water is natuurlijk het beste, maar het kan ook wel een beetje saai worden. Momenteel ben ik verzot op citroen-(verse) munt water. Maar je kunt ook ander fruit of zelfs groente in je water doen, zoals frambozen, gember of schijfjes komkommer. Zo wordt water drinken heel makkelijk!

Citroen munt water - Mijn 6 mode must-haves voor deze zomer

Wat is jouw zomerse must-have?

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: