Bonjour Paris!
Parijs

Bonjour Paris!

Als uit een droom ontwaak ik en ik besef meteen waar ik ben. Bonjour Paris! Wat een heerlijkheid om tussen de knisper frisse witte lakens wakker te worden en te weten, dat als ik uit het raam kijk, het topje van de Eiffeltoren zie. Ik doezel weer even weg en denk terug aan de prachtige dag gister. Maar dat zal ik jullie in de loop van de week wel vertellen.

Parijse ochtend

Nu is het zondag en rustig. De Parijzenaars slapen nog uit na een avondje uit in de lichtstad. De cafe’s puilden uit en ik moet zeggen: ik hou van de zaterdagavonden in Parijs. Als ik hier zou wonen, dan zou ik wel weten wat ik zou doen 🙂

Hoe lekker ik ook lig, het is toch tijd om op te staan. Om een lekkere douche te nemen, me aan te kleden (gelukkig heb ik niet al te veel meegesleept 🙂 en helaas de trolley weer in te pakken, maar….

photo 1503278501277 e50457741130 1024x683 - Bonjour Paris!

Zondag in Parijs

We hebben nog een hele dag in Parijs! Na het ontbijt, wil ik heel graag de herfstkleuren fotograferen in Jardin du Luxembourg en daarna gaan we vast naar de Marais. Daar zijn de winkels open op zondag en het is weer veel te lang geleden dat we door deze wijk geslenterd hebben.

D’accord, nu ga ik echt uit bed. Ik wens jullie een hele fijne zondag toe! En wil je niets missen wat ik vandaag meemaak in Parijs, volg me dan via Instagram (Stories).

A bientôt!

BewarenBewaren

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: