Time to Momo Parijs 1 e1524719026471 - Boek review | Time to Momo Parijs
Boeken & Schrijven

Boek review | Time to Momo Parijs

Voordat ik naar Parijs ga, speur ik altijd het internet af op zoek naar nieuwe adresjes en hidden gems. Tot ik de Time to Momo Parijs reisgids ontdekte! Vandaag een boek review op dit blog over deze leuke en kleurrijke reisgids.

Zeg nu zelf, als het de kaft ziet, wil je toch meteen een Thalys ticket boeken? De Time to Momo reisgids Parijs, voorheen bekend als de 100% reisgids, kan eigenlijk niet ontbreken tijdens de voorbereiding naar Parijs en tijdens je verblijf (of een andere bestemming die zij in het assortiment hebben).

De reisgids

De gids is heel overzichtelijk en begint met de algemene informatie, zoals feestdagen, Franse (eet)gewoontes, vervoer etc. De gids heeft zes routes waar je uit kunt kiezen. Elke route staat beschreven. Daarnaast worden de bijzonderheden die je tegenkomt tijden het wandelen van de route, uitgelicht.

Ook kun je in de reisgids leuke adresjes vinden in de categorieën kunst & cultuur en shoppen en een top 10 van wat te doen op zondag en een top 10 van restaurants.

Achterin de reisgids vind je een uitneembare plattegrond van Parijs. Altijd handig! Ook vind je hier tips over uitgaan, hotels en als tips voor als je tijd over zou hebben in Parijs.

Wil je liever de reisgids in app-vorm? Ga naar www.timetomomo.com/kaartapp om deze te downloaden.

Welke route wil ik gaan lopen in Parijs?

In juli ga ik drie dagen naar Parijs en mijn man en ik proberen elke keer een andere wijk te gaan ontdekken. Ik zou eigenlijk alle routes willen lopen maar zolang zijn we er niet, dus nu zullen wel elke keer als we naar Parijs gaan, een van de routes lopen. Voor juli heb ik nu gekozen voor route 4, omdat we het Quartier Latin nog niet helemaal hebben gezien.

Deze route begint bij metro Pont Neuf en eindigt in de Rue de Sevres. Een aantal dingen hebben we al gezien, dus heel misschien kort ik ergens de route af, maar de routebeschrijving is een handige leidraad om deze wijken goed te leren kennen.

Alle routes zijn overzichtelijk beschreven en voorzien van een plattegrond van de desbetreffende route.

Meer Parijs nieuws

Op de website van Time to Momo Parijs kun je nog meer tips en adresjes vinden van locals van verschillende steden.

Meer Time to Momo?

Heb je liever een digitale versie van de reisgids? Dat kan! In de webshop van Time to Momo kun je verschillende routes (in pdf formaat) kopen en de Parijs app downloaden voor nog meer actuele tips voor op je telefoon.

Ik wil Time To Momo bedanken voor het toezenden van deze mooie reisgids!

De reisgids is via hun eigen site en via de reguliere boekwinkels te koop voor 16,99.

Gebruik jij een reisgids als je op vakantie gaat?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: