Style your Life Lonneke Nooteboom 1 - Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom
Boeken & Schrijven

Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom

Een van mijn verzamelingen bestaat uit stylingboeken. Ik vind ze altijd mooi vormgegeven en inspirend om te lezen. Maar toch is er één boek dat er bovenuit steekt en dat is ‘Style your life’ van Lonneke Nooteboom. Vandaag deel ik mijn review over dit boek, dat inmiddels een bestseller is!

Korte inhoud

Nederlands populairste styliste verrast je met haar humor, persoonlijke anekdotes en natuurlijk haar geweldige stijladvies.

Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie van stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert ook om voor jezelf te kiezen. Lonneke deelt haar persoonlijke en inspirerende verhaal over het najagen van haar droom, geeft een uniek kijkje in haar drukke leven en laat je natuurlijk niet in de steek wat stylingtips en -tricks betreft!

Het boek bevat praktische tips over het combineren van een druk werkleven met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Daarnaast geeft Lonneke natuurlijk ook haar beautygeheimen en favoriete shopadresjes prijs, vertelt ze je alles over haar verzameling vintage treasures en legt ze haarfijn uit wat haar unieke stylingmethode nu precies inhoudt. Kortom: met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past! (bron. Bol.com)

Style your Life e1587541941449 - Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom

Inhoud Style your Life - Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom

Mijn mening

Twee weken geleden werd het langverwachte pakje bezorgd en binnen een dag had ik het boek uitgelezen. Indrukwekkend, puur, inspirerend en echt, dat is de vrouw achter dit prachtige boek. Een boek dat mij aan het denken heeft gezet om toch die kledingkast aan te pakken en mij meer bewust te worden van mijn aankopen. Meer klassiekers van goede kwaliteit en goede basics. That’s the key! De Parisienne stijl waar ik zo van hou. En stiekem ben ik ook een beetje jaloers op de kledingkast van Lonneke. Ik volg haar op Instagram en ze laat regelmatig de meest prachtige items en outfits zien. Lonneke heeft mij geinspireerd hoe ik binnen één minuut een mooie outfit kan samenstellen.
Je leert Lonneke ook veel beter kennen door het inkijkje in haar gezinsleven en hoe zij begonnen is aan haar indrukwekkende carriere.
Het boek ziet er natuurlijk heel stijlvol uit, dat kan niet anders. Prachtige fotografie, mooie quotes… het boek is een pareltje en een echte musthave voor de beauty-en lifestyle liefhebber.
Quotes Lonneke Nooteboom - Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom
Quote Lonneke Nooteboom - Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom

Levenslessen

De weg die zij heeft bewandeld om te komen waar ze nu is, is ook heel inspirerend om te lezen. Met vallen en opstaan en kneiterhard werken en geloven in zichzelf, heeft ze bereikt wat ze wilde bereiken. Haar passie voor haar vak is prachtig. Een van haar lessen: dicht bij jezelf blijven is zo belangrijk om je droom waar te maken.
Ik las dit boek in één ruk uit. Ik ben 41 jaar en toch nog steeds zoekende, al ben ik heel tevreden met wat ik al bereikt hebt. Maar het is juist dat éne wat ik nog zó graag zou willen bereiken. Ja, met hard werken en geloven in mijzelf ga ik er ook zeker komen.
Wil jij dit boeken lezen?

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: