Paris in bloom - Boek review | Paris in Bloom door Georgianna Lane
Boeken & Schrijven

Boek review | Paris in Bloom door Georgianna Lane

Als je, net als ik, houdt van Parijs in de lente, dan is dit boek echt iets voor jou! Helaas zal ik Parijs dit jaar niet in volle roze bloesem zien, maar dit boek maakt heel veel goed.

De schrijfster

Georgianna Lane is een auteur en fotograaf met een passie voor bloemen, reizen en historische steden. Haar missie is om te inspireren met mooie woorden en afbeeldingen. Ze heeft al een aantal boeken gepubliceerd, zoals Paris in Bloom, New York in Bloom, Vintage Roses, Peonies en in maart komt London in Bloom uit. Op de website van Georgianna Lane, krijg je al een prachtig voorproefje van al haar werk.

Korte inhoud

Paris-City of Love, City of Light, City of Flowers. From elegant floral boutiques to lively flower markets to glorious blooming trees and expansive public gardens, flowers are the essential ingredient to the lush sensory bouquet that is Parisian life. With beautiful photography, Paris in Bloom transports readers on a stunning floral tour of the city, and provides recommendations to the best flower markets and a detailed guide to spring blooms. Timeless in content, Paris in Bloom is a book for Paris lovers to savor again and again, one to keep on the nightstand to conjure fond memories of their first visit and inspire dreams of the next (bron: Bol.com)

Mijn mening

De foto’s in het boek zijn om bij weg te dromen. Zacht, sensueel met een tikje vintage er in verwerkt. Georgianna Lane neemt je mee in een route van bloesems door Parijs. Ze vertelt over haar Parijse avonturen in de stad dat bedekt is met bloesem blaadjes. Ze legt uit hoe je prachtig boeket a la Paris kunt samenstellen en ze deelt de adresjes waar je de mooiste bloeiende bloesembomen in de stad kunt vinden. Ik pak het boek regelmatig om even fijn weg te dromen.. Als je net als ik van Parijs en de lente houdt, is dit boek echt iets voor jou!

Paris in Bloom 1 1024x768 - Boek review | Paris in Bloom door Georgianna Lane

Paris in Bloom Georgianne Lane 1024x768 - Boek review | Paris in Bloom door Georgianna Lane

 

Je kunt haar foto’s ook kopen via haar Etsy shop

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: