De Olijfboom 1 - Boek review | De Olijfboom door Lucinda Riley
Boeken & Schrijven

Boek review | De Olijfboom door Lucinda Riley

Korte inhoud

Tijdens een zwoele zomer in Cyprus wordt de jonge Helena voor het eerst in haar leven verliefd. Nu, vierentwintig jaar later, erft ze het vakantiehuis waar ze destijds verbleef en ze besluit de zomer in Cyprus door te brengen met haar gezin.
Maar zodra ze in het huis aankomt, wordt ze herinnerd aan de geheimen die ze destijds op het eiland heeft achtergelaten. Haar man, William, en haar zoon, Alex, weten niets van haar verleden.
en toevallige ontmoeting met haar jeugdliefde zorgt voor een botsing tussen Helena’s verleden en het heden, wat grote gevolgen heeft voor haar gezin. De dertienjarige Alex zoekt naar antwoorden en Helena weet dat ze niet langer kan weglopen voor de waarheid.

De Olijfboom - Boek review | De Olijfboom door Lucinda Riley

Mijn mening

Dit boek heb ik bijna in een ruk uitgelezen. Ik werd helemaal meegezogen naar het huis op Cyprus waar zich van alles afspeelt. Het is een heel levendig en vlot geschreven verhaal. De setting op Cyprus geeft een mooie atmosfeer aan het geheel en de geheimen die ontrafelt gaan worden. De schrijfster, bekend van de Zeven Zussen reeks, heeft met dit boek een meeslepend verhaal weten neer te zetten.

Zou jij dit boek willen lezen?

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: