10 tips voor het inrichten van een kleine keuken
Interieur

Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

De aanschaf van de keuken

Begin maart gaf ik nog een update over de verbouwing van onze keuken en woonkamer waarin ik foto’s deelde van het sloopproces. Die ga ik vandaag niet meer laten zien, want dat ligt gelukkig alweer ver achter ons! 

Voordat we naar de keukenwinkel gingen, hadden mijn man en ik al precies bedacht wat we wel en niet wilden en een budget bepaald. Ik vond het heel spannend. We maakten een rondje in de winkel maar eigenlijk hadden we onze droomkeuken al gezien. Het was de eerste bij de ingang. Precies wat we bedacht hadden. Wit (satijnwit om precies te zijn), strak…zo totaal anders wat we hadden.

We lieten een tekening maken die daarna nog drie keer is aangepast. Het moest perfect zijn! In november vorig jaar werd de keuken besteld. Nu was het echt definitief. Intussen was ik al bezig met het opruimen van de oude keuken. Ik gaf spullen weg die we niet meer zouden gebruiken. Omdat we niet meer voor bovenkastjes hadden gekozen, zou ik iets minder ruimte hebben, maar ik kan je alvast verklappen dat ik tot nu toe nog niks mis 🙂

De keuken werd gemonteerd door mijn man een een vriend van ons en petje af voor hen! Met de dag zag ik onze droomkeuken mooier worden en kon ik het soms niet geloven dat het onze keuken was! Maar we hebben er ook zolang naar toe geleefd…

Het allerleukste voor mij was het stylen van de keuken en ik heb daar echt veel tijd in gestoken en goed nagedacht wat we echt nodig zouden hebben en wat niet. Een gezellige en opgeruimde keuken, dat is het geworden! Kijk je mee?

Onze nieuwe keuken in foto’s

Keuken Keukenkampioen - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Raamdecoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Decoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Keuken aangezicht - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Muurdecoratie keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Broodman Riviera Maison - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Prullenbak Brabantia keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Besteklade - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Accessoires keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

Hoe style je een keuken - Binnenkijken | Een kijkje in onze nieuwe keuken

 

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: