Beauty Review | Nuxe Prodigieuse Dry Oil
Lifestyle

Beauty Review | Nuxe Prodigieuse Dry Oil

Beauty Review | Nuxe Prodigieuse Dry Oil

Een van de aankopen die wordt aangeraden als in je je in een Franse farmacie bevindt, is de Nuxe Prodigieuse Huile. Vandaag een review van deze multifunctionele droge olie, dat ik laatst heb besteld.

Het merk Nuxe

Begin jaren 90 ontdekt Aliza Jabès NUXE, een klein formuleringslabo in Parijs. Het wordt het startpunt voor een schoonheidsmerk dat Natuur en Luxe zou bundelen. Haar filosofie: uiterst vrouwelijke verzorgingsproducten die steunen op de fundamenten van de farmaceutische aanpak: de natuur, vernieuwing, evaluatie, toegankelijkheid en zintuiglijkheid.
In 1991 brengt Aliza Jabès haar eerste product op de markt: het mythische Huile Prodigieuse®. Sindsdien is haar formuleringslabo zich maar blijven toespitsen op plantaardige oliën, waardoor het een unieke expertise ontwikkelde.
In 20 jaar tijd groeide NUXE uit tot een van de leiders op het vlak van natuurlijke cosmetica, verkocht in apotheken in Frankrijk. Aliza Jabès heeft het gevoel dat onze omgeving steeds agressiever wordt voor de huid (meer vervuiling, stress, allergieën, gevoelige huidtypes, droge huid, …). Om de best mogelijke oplossing aan te reiken, put ze uit de vakkennis van haar laboratorium om in 2007 BIO-BEAUTÉ® by NUXE in het leven te roepen (bron: Nuxe. com)

Nuxe Prodigieuse Dry Oil

Ik  koos voor dit product ten eerste voor de multifunctionele werking. Je kunt de olie aanbrengen op je huid maar ook in je haar. De olie bevat plantaardige oliën. De olie, verrijkt met vitamine E (zonder siliconen of minerale olie), wordt snel opgenomen door de droge textuur zodat er geen vet laagje achterblijft op de huid. Dat sprak me ook meteen aan!

Nuxe Huile Prodigieuse 2 1024x768 - Beauty Review | Nuxe Prodigieuse Dry Oil

Assortiment

Nuxe heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zonbescherming, hand- en voet verzorging, shampoos, make up,  peelings etc. Hier kun je er meer over lezen. Ik ben trouwens heel nieuwsgierig naar het parfum.

Mijn conclusie

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De olie gebruik ik regelmatig op mijn gezicht, bovenarmen en in de uiteinden van mijn haar. De volgende ochtend voelt het super zacht aan. De dosering gaat heel makkelijk doordat het een spray is en je hebt maar weinig product nodig. En de geur is echt heel fijn! Ik heb een nieuw favoriet merk gevonden!

Kende jij dit merk al?

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: