Le rouje de Paris
La Vie Parisienne

Beauty Review | Le Rouje de Paris – de lipsticklijn van Parisienne Jeanne Damas

Op dit blog schrijf ik regelmatig over de Parisienne stijl. Een stijl die mij inspireert omdat het vooral gaat om het principe “less is more.” Een van de Parisiennes die mij enorm inspireert is Jeanne Damas. Ze had al een modelabel “Rouje” en daar is nu een lipsticklijn aan toegevoegd, “le Rouje de Paris.” Toen de lijn werd gelanceerd, heb ik een lipstick besteld. Voor de kerst kwam het pakje uit Parijs en vandaag deel ik mijn beauty review.

Le Rouje de Paris

Jeanne Damas is een geboren Parisienne. Op deze site kun je een heel leuk interview met haar lezen. De naam “Rouje” is de combinatie van “rouge” en “Jeanne.” Dit merk vertegenwoordigd de Parisienne. Helaas pas ik niet in de kleding, maar dat weerhoudt mij er niet van, om het als inspiratie te gebruiken. En gelukkig breidt ze haar lijn uit met lipsticks!

2121005 1 1024x577 - Beauty Review | Le Rouje de Paris - de lipsticklijn van Parisienne Jeanne Damas

@Copyright: Rouje

Un peu de Rouje et voila!

Dit zegt al genoeg. Een beetje van Rouje en voilà! Meer heb je bijna niet nodig!

De lipsticklijn bestaat uit vier kleurtjes en een palette met deze vier kleurtjes. De lijn is intussen uitgebreid naar vier andere kleuren. Deze zou ik ook wel willen toevoegen aan mijn lipstick collectie. Ik vond het lastig kiezen, maar heb toch uiteindelijk gekozen voor de kleur Lamia. Toen het pakje kwam, was deze mooi verpakt in een witte envelop en er zat een mooi roze tasje bij waar je de lipstick in kunt bewaren. De kleurtjes van de palette kun je trouwens ook gebruiken als rouge of zelfs op je ogen. Breng het dan aan met je vingers, voor een naturelle look! De lipstick is mat en blijft mooi zitten na eten en drinken.

Le Rouje de Paris Lamia lipstick e1544783069147 - Beauty Review | Le Rouje de Paris - de lipsticklijn van Parisienne Jeanne Damas

Lipstick Lamia Jeanne Damas e1544783112476 - Beauty Review | Le Rouje de Paris - de lipsticklijn van Parisienne Jeanne Damas

De lipsticks zijn hier verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze lipstickkleur?

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: