Lancaster 1 e1524392561566 - Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming
Lifestyle

Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming

Al jaren ben ik groot fan van de Lancaster zonnebrand producten. Omdat ik een gevoelige lichte huid heb, moet ik zorgen dat ik altijd goed ingesmeerd ben om niet te verbranden. De laatste paar jaar ben ik hier heel serieus mee bezig. Omdat ik overdag niet met een vettig gezicht wil rondlopen van de zonnbrand crème, kocht ik de Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 zonbescherming om te testen of het echt iets voor mij zou zijn. Lees hier mijn beauty review.

Productbeschrijving

De productbeschrijving van de Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 is als volgt:

Deze onzichtbare zonbeschermende compact, met zijn fluweelachtige finish, kan op zichzelf gebruikt worden of als basis voor make-up. Ideaal voor touch-ups gedurende de dag en perfect voor die eerste dagen dat de zomerzon de terrassen verwarmt. De Lancaster Sun Sensitive Invisible Compact Cream SPF50 gaat makkelijk mee in de handtas en is een must-have voor het hele jaar.

Waarom ik dit product in het online winkelmandje van de Douglas legde? Ten eerste sprak de SPF50 mij erg aan en dat het een basis vormt voor de make up. Ten tweede dat het een compact cream is, dus makkelijk mee te nemen. Daarnaast kun je het product het hele jaar door gebruiken.

Lancaster 2 e1524392611424 - Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming

Mijn mening

Ik gebruik niet veel make up. Mijn dagcreme van de Lidl is tot nu toe de basis die ik gebruik. Heel soms gebruik ik een creme om oneffenheden te camoufleren. Dus ik vond het best een beetje spannend om dit product te gaan gebruiken, maar ik ben helemaal enthousiast. De crème versmelt met je huid en is, zoals de titel al zegt, onzichtbaar, maar geeft toch een beetje een mat effect.

Ik heb deze crème ook gebruikt toen we op vakantie waren in Nice en het zonnetje lekker scheen. Ik had dit keer geen rode neus maar wel een lekker kleurtje. Ik hoefde zo niet rond te lopen met een vettig gezicht van de zonnebrandcrème.

Lancaster invisible compact cream SPF50 1 1024x512 - Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming

Op de foto links draag ik alleen mijn Lidl dag crème. Op de foto rechts heb ik de crème aangebracht. Je ziet het niet, het versmelt als het ware met je huid en draagt daardoor erg comfortabel en biedt een goede zonbescherming door de hoge factor. Ik heb de crème ‘s ochtends aangebracht en niet meer bijgewerkt. Misschien dat ik dat wel had gedaan als de temperaturen hoger waren geweest.

Lancaster 3 e1524392643592 - Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming

Conclusie

De Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 is een fijne en goede basis voor je overige make up mocht je dat gebruiken. Tegelijkertijd biedt het een zonbescherming met SPF50. De crème smeert goed uit met een sponsje en je hebt niet veel product nodig voor een goed effect.

De Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor 28.57 euro.

Zou jij dit product willen gebruiken?

Dit product heb ik zelf gekocht ter review.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

9 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: