valentin b kremer  FXQ2PP644c unsplash scaled - 9 Leuke blogs over Parijs
La Vie Parisienne

9 Leuke blogs over Parijs

Een van de dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe, is lezen en inspiratie zoeken over Parijs. Ik lees van alles om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal afspeelt in de Lichtstad. In dit blog deel ik 9 leuke blogs over Parijs. Lees je mee?

Parijse blogs

Lost in Cheeseland

Dit blog wordt geschreven door Lindsey, die twee boeken heeft geschreven die hoog op mijn verlanglijstje staan: The new Paris en The new Parisienne. Haar artikelen laten mij meevoeren naar Parijs. Echt een aanrader mocht je net zo’n grote liefde hebben voor de stad als ik 🙂

Do it in Paris

Ben je op zoek naar nieuwe hotspots of actueel nieuws uit Parijs, dan is Do it in Paris het ultieme blog!

Rue Rodier

Marissa Cox verhuisde naar Parijs en begon haar blog waar ze haar liefde voor Parijs, mode en interieur deelt. Ook verschijnt in september haar eerste boek: Practising Parisienne. Ook haar Instagram account is erg leuk om te volgen, gezien haar grote passie voor interieur.

Leonce Chenal

Een grote inspiratiebron als je, net als ik, geinteresseerd bent in de Parisian way of life en alles wat daarmee te maken heeft. Dit blog word geschreven door een echte Parisienne, die momenteel in Amsterdam woont.

Liefde voor Parijse deuren e1552381221877 - 9 Leuke blogs over Parijs

Everyday Parisian

Rebecca Plotnick is de bedenker van dit blog. In 2013 verhuisde van Chicago voor drie maanden naar Parijs.  In 2013 pakte Rebecca haar appartement in Chicago in en verhuisde voor drie maanden naar Parijs. Na terugkomst in Chicago miste Rebecca de Parijse levensstijl . Ze begon dit blog om haar passie voor Parijs en de levensstijl met andere francofielen te delen.

Destination Paris!

Een blog waar je leuke informatie over Parijs en de plekken uit het boek van Mirjam Mieserius Bestemming Parijs! kunt vinden. Een leuk naslagwerk als je zelf van plan bent naar Parijs te gaan of meer wilt weten over de plekken uit het boek (klik hier als je benieuwd bent naar mijn review van dit leuke boek!).

Landen Kerr

Landen verhuisde in 2021 van Amerika naar Parijs om te studeren. Op haar blog en haar Instagram deelt ze ‘haar’ Parijs, haar favorieten, mooie ontdekkingen en lessen die ze heeft geleerd.

Paris Promenade

De website van de gastblogger op mijn blog.  Ga je naar Parijs en wil je een mooie stadswandeling maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees ook het blog voor interessante verhalen uit Parijs.

Darina Nykl

Nee, ik ben niet vies van een beetje zelfpromotie 🙂 Mijn blog is o.a. ontstaan door mijn grote liefde voor Parijs en het Franse leven in het algemeen en ik vond dat mijn blog niet kon missen in dit rijtje 🙂

Heb jij nog een leuke aanvulling? Ik ben benieuwd!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: