8 Redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is
Lifestyle

8 redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

Tegenwoordig kunnen we kiezen uit zoveel sociale media kanalen, maar er is er een die echt mijn favoriet is en waar ik een beetje verslaafd aan ben en dat is Pinterest. Vandaag deel ik mijn 8 redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is. 

I ❤ Pinterest

1 Pinterest is een geweldige manier om nieuwe ideeën op te doen. Je kunt de pins makkelijk bewaren op je borden die je zelf aan maakt. De boards die je maakt, kun je met elkaar delen, om elkaar te inspireren.
2 Pinterest is een grote inspiratiewereld! Het is een geweldige bron voor alles waar je naar op zoek bent. Citaten, mode, huisdecoratie, geschiedenis, gezondheid, sport, noem maar op en je kunt het vinden!
3 Pinnen is een ontspannen tijdverdrijf. Vooral als ik op de trein moet wachten of gezellig thuis met een kop thee, lui op de bank.
4 Pinterest is een goed medium om je website / blog / product te promoten.
5 Het is een leuke manier om moodboards te maken en je creativiteit te vergroten. Mijn meest gebruikte zoekwoorden zijn Parisienne-stijl, mode, Parijs, mind woondecoratie, reizen en lifestyle.

6 Wat ik niet leuk vind aan Instagram is het gedoe en de druk omtrent de likes en volgers. Dit is totaal niet het geval op Pinterest.

7 Pinterest is een geweldige bron voor het ontdekken van (nieuwe) hotspots.

8 Ik gebruik Pinterest als zoekmachine, het is mijn nieuwe Google!


Benieuwd naar mijn pins? Je kunt me hier volgen.

Ik vind het erg leuk om nieuwe Pinterest-accounts te ontdekken. Heb jij een Pinterest account? 

Pinnen voor later

Redenen waarom Pinterest favoriet is 683x1024 - 8 redenen waarom Pinterest mijn favoriete social media kanaal is

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

15 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: