La Vie Parisienne

8 Items die een Parisienne nooit zal dragen

alexandra gorn 260989 1 684x1024 - 8 Items die een Parisienne nooit zal dragen

8 Items die een Parisienne nooit zal dragen

De Parisienne staat bekend om haar “je ne sais quoi” stijl. De Parisienne zit er altijd fashionable uit met dat vleugje nonchalance. Dat is de “je ne se quoi” stijl. Een stijl die voor heel veel vrouwen een grote inspiratie bron is. Maar wat zijn de 8 items die een Parisienne nooit zal dragen? Kijk snel verder.

Wat zijn deze 8 items?

Blingbling. Een Parisienne zul je niet snel zien gekleed zien in outfits met grote logo’s en glitters. Dat is veel te opzichtig voor haar.

Te hoge hakken. Hoge hakken zijn geen handig schoeisel voor de Parijse straten met haar keitjes. De Parisienne trekt ballerina’s aan of sneakers zodat ze de hele dag op pad kan gaan zonder pijnlijke voeten.

Huidkleurige panty’s. Persoonlijk heb ik een gruwelijke hekel aan panty’s. Ik trek dat gevoel van de nylon niet op mijn huid. En zeker huidkleurige panty’s mogen ze van mij per direct uit de winkelschappen halen 🙂

Alles in 1 stijl dragen. De Parisienne combineert graag een vintage item met een modern item en zul je zeker niet snel zien met een outfit in maar een stijl. Durf en combineer!

pink 2791366 640 1 - 8 Items die een Parisienne nooit zal dragen

De laatste modetrends. Volg geen trends, de trends volgen jou!

Geen viscose, nylon of vinyl. Mijn afschuw voor nylon heb ik al beschreven :). Ook zal je geen items van viscose of vinyl vinden in de kledingkast van de Parisienne.

Niet teveel sieraden. De Parisienne hangt zichzelf niet helemaal vol met juwelen en horloges. Ze kiest een accessoire, vaak een erfstuk, en draagt deze oneindig.

Teveel make up. De Parisienne gaat tres naturelle de deur uit in Parijs. De Parisiennes verzorgen hun huid met beauty producten die ze bij de pharmacie op de hoek kopen. Favoriet is de reiniger van Bioderma Crelaine H20 zonder parfum. Ik weet al wat ik ga halen de volgende keer als ik in Parijs ben.

Wat is voor jou een fashion no go?

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: