Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek
Interieur

8 interieur items voor een lange nazomer

Het is alweer half augustus en het echte zomerweer laat ons een beetje in de steek. Nu ben ik persoonlijk wel blij dat het geen 40 graden is, maar ik heb tot nu toe nog niet het echte zomergevoel ervaren. Elke keer als het zonnetje zich toch even laat zien, probeer ik, als het kan, daar wel van te genieten. Zo eten we bijna elke avond buiten (hoera voor een overkapping!), dat geeft me wel een beetje ‘vakantie’ gevoel. Dit weer gaf me wel de inspiratie om naar de nieuwe interieur collecties te kijken. De herfst vind ik namelijk best een mooi seizoen, mits het niet teveel regent :). Ik hoop een mooie Indian Summer. Om alvast in de stemming te komen, deel ik 8 interieur intems voor een lange nazomer.

8 interieur items met een ‘Indian Summer’ touch

Moodboard interior 1024x819 - 8 interieur items voor een lange nazomer

Moodboard interieur 1024x819 - 8 interieur items voor een lange nazomer

V.l.n.r.: Geweven plaid (MaisonduMonde)/ Zeegras mand (Sissy Boy) / Kimono: Essenza 

Decoratieve vaas uit mangohout (ZaraHome) / Poppy fields geurkaars (ZaraHome) / Aardewerk oliekaraf (HM Home) 

Boek: Slow Living door Eva Krebbers (Bol.com)

Fijn nazomeren

Ik word helemaal blij van deze items. Plaid kun je nooit genoeg hebben en de vaas vind ik ook prachtig, al mag ik van mijzelf even geen vaas meer kopen 🙂 De kimono vind ik heel stylish en een geurkaars is altijd goed. De oliekaraf heb ik aangeschaft. Dit vind ik leuker staan dan een olijfoliefles uit de winkel met een etiket erop. Het boek Slow Living is een boek voor een creatief en simpel leven: Wat hebben wildplukken, papierscheppen, cider brouwen en ecoprinten met elkaar gemeen? Je maakt je met je eigen handen iets moois en tijd speelt geen rol. Slow living dus: meer aandacht en minder haast. Het meedogenloze tempo van deze maatschappij maakt mensen er niet gelukkiger op. Als je teruggaat naar de basis en zelf dingen creëert, zonder tijdsdruk, merk je meteen hoe ontspannen je hiervan wordt.

En dat is ook waar ik naar toe wil met deze interieurpost. We leven in een maatschappij waarin zoveel gebeurt, op wat voor gebied dan ook. Des te belangerijk is het om thuis een plek te creeren waar je tot rust komt en waar je je prettig voelt. En nu hopen dat het een mooie nazomer wordt!

Welk item spreekt jou het meeste aan?

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: