Herfst in Parijs moodboard - 5 Mode favorieten voor de herfst
Lifestyle

5 Mode favorieten voor de herfst

Een van mijn favoriete mode seizoenen, naast de lente, is de herfst. De kleuren, de jassen (echt mijn grote favoriet!), de vele mogelijkheden qua styling, maakt het dat ik altijd in mijn nopjes ben als de nieuwe herfstcollectie zijn intrede doet. In dit blog laat ik 5 mode favorieten voor de herfst zien. Kijk je mee?

Mijn herfst mode favorieten

#1 Ik begin met deze blikvanger! Deze geweldige kimono faux fur jas (Yaya) is op mijn lijf geschreven. Faux fur en een kimono stijl, echt iets voor mij!

Kimono faux fur jas - 5 Mode favorieten voor de herfst

#2  Ik ben een groot fan van de Warmbat pantoffels. Ik heb nu een paar maar die zijn echt aan vervanging toe. Ze zitten heerlijk en zijn zo lekker warm en zien er nog mooi uit ook.

Warmbat pantoffels - 5 Mode favorieten voor de herfst

#3 Naast de jas en de sjaal, is de baret ook een mode favoriet voor de herfst voor mij. Ik heb ze in verschillende kleurtjes. Laatst ontdekte ik een hele leuke shop die prachtige baretten verkoopt, ‘le petit Murier‘. De site omschrijft het merk prachtig:

Om dit accessoire kun je niet heen. StylishParis inspired en het ultieme gevoel van ‘je ne sais quoi’: just the way we like it!

De baretten zijn handgemaakt in Frankrijk van 100% merino wol, hier lees je er meer over. Ze verkopen de classic variant en de mini voor kinderen. Mijn favoriet is de zachtroze baret.

Le petit murier baret 1024x512 - 5 Mode favorieten voor de herfst

Foto’s: Le Petit Murier/Antoinet Murier Photography

#4 Tijdens de herfst kun je mij uittekenen in truien en sweaters in verschillende kleuren en modellen. Deze trui (Opus) is een voorbeeld van een trui die je op zo veel manieren kunt stylen. Op een jeans, legging, pantalon, over een jurk of boven een rok.

beige gebreide trui dames puco opus 1 806x1024 - 5 Mode favorieten voor de herfst

#5 Een sjaal is er niet alleen om je warm te houden, maar is ook een accessoire die je outfit helemaal ‘af’ kan maken. Ik heb altijd een paar verschillende sjaals zodat ik kan wisselen en zo een outfit een andere touch kan geven aan mijn outfit. Naast de jas is dit een van mijn grote favorieten! Het liefst een wat dikkere wollen sjaal, zoals afgebeeld op de foto (Pieces).

Geruite sjaal - 5 Mode favorieten voor de herfst

 

Wat is jouw favoriete herfstmode item?

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: