Vijf keer typisch Parijs
Parijs

5 keer typisch Parijs #1

Parijs is de stad waar ik zoveel inspiratie vandaan haal. Als ik door de wijken loop, vertelt de stad haar verhaal zelf. Ik ben nu een paar keer in Parijs geweest en heb daardoor honderden foto’s verzameld die ik graag met jullie deel. Ik neem jullie mee in 5 keer typisch Parijs!

 Typisch Parijs  - 5 keer typisch Parijs #1

Van links naar rechts

Ik ben dol op boekenwinkeltjes en dan voor de antiquariaten. In de straat van het hotel in Parijs, waar wij altijd verblijven, is zo’n klein winkeltje te vinden. De geur van de boeken, lekker snuffelen en wie weet, het boek vinden, waar je misschien al heel lang naar zocht.

Koffie drinken en plannen maken voor een dagje Parijs. Het is soms moeilijk om een keuze te maken. Toen ik deze foto maakten, gingen we de Marais ontdekken. Toen we vorig jaar in november in Parijs waren, zijn we ook weer naar de Marais gegaan en ik blijf dit een hele leuke wijk vinden.

De Eiffeltoren. Do I need to say more :). De Eiffeltoren is altijd het eerste dat mijn man en ik bezoeken als we in Parijs zijn. Ons hotel is op 15 minuten lopen en het is een mooie route. Het is ook onze speciale plek omdat ik onder de Eiffeltoren ten huwelijk ben gevraagd. Helaas is het nu afgesloten en kun je alleen nog maar met een ticket onder de Eiffeltoren lopen.

Deze stalen leuning kun je vinden als je de vele trappen naar Montmartre neemt. Het is een hele work out, maar de moeite waard 🙂

De zon die door de bomen schijnt en een prachtig Parijs appartementencomplex. Ik kan intens genieten van een zonnig Parijs en talloze foto’s te maken. De stad is zo fotogeniek! Daarbij houd ik enorm van de architectuur van Parijs.

 

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: