5 Franse favorieten van de week #2
Lifestyle

5 Franse favorieten van de week #6

Monaco huizen - 5 Franse favorieten van de week #6

#1 Heerlijk vind ik het om door mijn vakantiefoto’s te scrollen. Ik doe dit vooral om inspiratie op te doen voor mijn blogartikelen en om even in een andere wereld te zijn. Ik kwam deze foto tegen en ik werd er meteen blij van. Ik heb deze foto gemaakt in Monaco toen we daar een prachtige wandeling maakte langs de zee…

#2 Boek: Retour Parijs – Anne Teunis

Retour Parijs Anne Teunis - 5 Franse favorieten van de week #6

In de hoop haar inspiratie weer op gang te brengen, bezoekt kunstenares Christine van Heeteren haar galeriehouder in Parijs. De stad is een cruciale plek uit haar verleden. Ze maakt een afspraak waarmee ze zichzelf artistiek voor het blok zet. Dit en de onverwachte ontmoeting met haar ex-geliefde, kunstcriticus Jacques Lévy, dagen haar uit om haar leven en kunstenaarschap te herzien. Retour Parijs is een geschiedenis over liefde, inspiratie en de impact van het verleden. Hoe te leven als je vermeende bestaansgrond wegvalt? Op de plaats waar ze liever niet kijkt, opent zich potentieel en vrijheid.

#3 Marseille zeep van Panier des Sens (Douglas) is gemaakt vanvan 100% plantaardige oliën. Deze vloeibare zeep is gemaakt in ketels volgens de zuiverste Marseille traditie. En hoe leuk is de flacon!

Savon liquide de Marseille Panier des Sens - 5 Franse favorieten van de week #6

 

#4 Parijse terrassen, een van de leuke dingen om te doen als je in de stad bent en zeker op een wat rustiger plek. Vogue Paris selecteerde een aantal mooie terrassen op binnenplaatsjes. Check het artikel hier.

Terras in Parijs e1565091251468 - 5 Franse favorieten van de week #6

#5  Ik heb al heel wat mascara’s geprobeerd sinds ik make up gebruik, maar de mascara van Clinique (High Impact) is echt mijn favoriet. De mascara klontert niet, verdeelt de wimperhaartjes goed en je hebt er weinig van nodig om een mooi en vol resultaat te krijgen.

5F7AE3E1 4260 49B6 839C 6035A4E2C22F 768x1024 - 5 Franse favorieten van de week #6

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: