5 Franse favorieten van de week #2
Lifestyle

5 Franse favorieten van de week #4

Elke week beleef ik ontzettend veel plezier aan het maken van de 5 favorieten van de week rubriek. Ik probeer in deze rubriek zoveel mogelijk variatie aan te brengen. Van lifestyle tot mode en af en toe een recept. Maar vanaf nu deel ik ook mijn 5 Franse favorieten van de week. Kijk je mee?

Mijn 5 Franse favorieten van de week

#1 Boek: Doe en denk als Coco Chanel – Aurelie Godefroy

Doe en denk als Coco Chanel - 5 Franse favorieten van de week #4

Laat Coco Chanel je persoonlijke coach zijn! Word net zo’n pionier, zo innovatief, stijlvol, moedig en succesvol als deze invloedrijke mode-ontwerpster.
In Doe en denk als Coco Chanel vind je alle levenslessen van deze iconische modeontwerpster. Ze was niet alleen de vrouw die een moderevolutie ontketende door broeken voor vrouwen te ontwerpen, ze was ook chic, een pionier, innovatief, feministisch, stijlvol, moedig en succesvol. Ontdek hoe je de levenslessen van een van de invloedrijkste personen van de twintigste eeuw kunt toepassen in je dagelijks leven, en hoe je net zo innovatief, stijlvol, moedig en succesvol wordt als zij.

#2 Ik ben altijd op zoek naar nieuwe geurkaarsen, omdat ik een fijne geur in huis heel erg kan waarderen. Tijdens een van mijn zoektochten kwam ik de geurkaarsenlijn van het merk Rebul tegen. Naast geurkaarsen is zijn er meer producten te koop zoals parfum, bad & douche producten en geurstokjes in de meest prachtige verpakkingen.

Geurkaars Rebul 1024x1024 - 5 Franse favorieten van de week #4

#3 Huizen kijken vind ik heel leuk om te doen. Vooral huizen in Frankrijk 🙂 In dit artikel lees je hoe de coolste Parisiennes wonen! Mijn favoriet? Het prachtige appartement van Clémentine Godais (creatief directeur van de Parijse website My Little Paris). De vloer, de inrichting met de mix van oud en nieuw en de plafond ornamenten…een droom van een appartement in Parijs.

See how the Parisiennes really live - 5 Franse favorieten van de week #4

 

#4 Streepjesshirts zijn mijn favoriet! Laatst vond ik een nieuwe webshop, Breton Stripe, die een hele mooie collectie shirts, truien, jassen en accessoires voor dames, heren en kinderen heeft. Echt een aanrader voor het aankomende lente- en zomerseizoen en een echte klassieker voor in je garderobe.

Bretonstripe adult Classic shirt 18 natural jeans 600x600 1 - 5 Franse favorieten van de week #4

#5  Zondag bracht het Franse modemerk Sezane een nieuwe collectie uit die je doet verlangen naar lange zomerdagen aan zee. De collectie heet ‘Vue sur Mer en heeft prachtige stukken om te dragen! Ik ben fan van de espadrilles en de bloemen tops.

angelo pantazis h0AnGGgseio unsplash - 5 Franse favorieten van de week #4

Artikelen die deze week zijn verschenen

Gastblog | Kijk eens wat vaker in de spiegel van de Parijse kapper!

Parijse dagdroom #5

Bon weekend!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: