5 Franse favorieten van de week #2
Lifestyle

5 Franse favorieten van de week #2

Elke week beleef ik ontzettend veel plezier aan het maken van de 5 favorieten van de week rubriek. Ik probeer in deze rubriek zoveel mogelijk variatie aan te brengen. Van lifestyle tot mode en af en toe een recept. Maar vanaf nu deel ik ook mijn 5 Franse favorieten van de week. Kijk je mee?

Mijn 5 Franse favorieten van de week

#1 Als je in mijn beauty kast kijkt, zie je naast de producten van l’Occitane ook de olies van het merk Nuxe. Ik vind deze olieen heel fijn in gebruik. Ze laten geen plakkerig laagje achter op de huid en de geur is ook heerlijk. Het is voor mij een geur die vooral ontspant, maar mij ook even terugbrengt naar Frankrijk.

Nuxe olie - 5 Franse favorieten van de week #2

#2 Ik geniet momenteel van een nieuw seizoen van de Netflix serie Dix pour Cent. Wat een geweldige serie is dit! De serie speelt zich af in Parijs en gaat over het reilen en zeilen van een acteursagentschap. In elke aflevering is een rol weggelegd voor een bekende Franse acteur of actrice. Aanrader!

DiX pour Cent - 5 Franse favorieten van de week #2

#3 Jaren geleden heeft schrijfster Carol Drinkwater een aantal boeken geschreven over de aankoop van een ‘vervallen, maar romantisch huis’ in Zuid-Frankrijk. Deze boeken heb ik toentertijd verslonden en ik herlees ze ook weleens omdat zij met haar verhalen mij meteen naar Zuid-Frankrijk brengt. De olijven, de zee, de sfeer, de geuren…

Boeken Carol Drinkwater - 5 Franse favorieten van de week #2

#4 Genieten van de eerste voorjaars zonnestralen met een borrelplankje. Het echte ‘joie de vivre’ gevoel in onze eigen tuin.

Borrelplankje 1 - 5 Franse favorieten van de week #2

#5 En nog meer eten! Afgelopen zondag bestelden we een ontbijt arrangement bij Nobel’s Dordrecht en dat was echt heerlijk. Het gaf ons een vakantiegevoel in onze eigen huis en het was zo veel, dat ik er de dagen erna nog van heb genoten.

Frans ontbijt - 5 Franse favorieten van de week #2

Artikelen die deze week zijn verschenen

De mooiste vloerkleden!

30 Lifestyle tips van een Parisienne #4

Bon weekend!

 

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: