5 Franse favorieten van de week #2
Lifestyle

5 Franse favorieten van de week #1

Elke week beleef ik ontzettend veel plezier aan het maken van de 5 favorieten van de week rubriek. Ik probeer in deze rubriek zoveel mogelijk variatie aan te brengen. Van lifestyle tot mode en af en toe een recept. Maar vanaf vandaag deel ik af en toe ook mijn 5 Franse favorieten van de week. Kijk je mee?

Mijn 5 Franse favorieten van de week

#1 Op Spotify ben ik regelmatig op zoek naar nieuwe Franstalige muziek en zodoende ontdekte ik de uit Lille afkomstige zangeres Juliette Armanet en beluister ik deze als ik mijn boek aan het schrijven ben. Zo kom ik altijd in de Franse stemming, waar mijn boek zich grotendeels afspeelt. Nieuwsgierig geworden? Beluister de muziek van Juliette Armanet. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening.

roses 2366341 640 - 5 Franse favorieten van de week #1

#2 Ik gebruik mijn rieten tas eigenlijk alleen tijdens het voorjaar en de zomer als ik boodschappen ga doen, naar de markt ga of tijdens een dagje strand. Maar eigenlijk kun je deze altijd wel gebruiken. Ik krijg er echt een Frans gevoel bij en in gedachten zie ik mijzelf slenteren over een Provencaals marktje op een prachtige zonnige dag waar mijn zintuigen getrakteerd worden op de geuren en kleuren van deze kleurrijke markten.

Rieten tas 1 - 5 Franse favorieten van de week #1

#3 Producten van l’Occitane vind ik heel fijn en gebruik ik regelmatig naast mijn Clinique producten. Mijn nieuwste aanwinst is de creme van   waar ik na een review op het blog van Christiana meteen enthousiast van werd. De creme is heel fijn voor mijn droge en gevoelige huid.

lOccitane beauty - 5 Franse favorieten van de week #1

 

#4 Franse boter een een baguette en ik ben een tevreden mens. De boter is gezout maar niet al te veel en is zo ontzettend lekker en gelukkig te koop bij de supermarkt met het lichtblauwe logo 🙂

Le Gall gekarnde boter gezouten Guerande - 5 Franse favorieten van de week #1

#5 Laatst bestelde ik het koffietafelboek ‘Living in Provence’ om in de Provençaalse sferen te komen. De foto’s zijn prachtig en brengen me even terug naar de zomers in de Provence die ik ooit beleefd heb.

Living in Provence 1024x777 - 5 Franse favorieten van de week #1

Meer Franse favorieten van mij kun je lezen op het blog van Franse bodem.

 

Artikelen die deze week zijn verschenen

De gele pracht aan de Cote d’Azur

Vijf keer typisch Parijs #12

Bon weekend!

 

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: