5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #99

In de rubriek 5 favorieten van de week #99 deel ik favorieten die kunnen variëren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten van de week

#1 Vorig weekend ging ik even naar Den Bosch en daar is een prachtige Vanilia winkel, waar ik heel goed geslaagd ben. O.a. dit kimono wikkelvest met bijbehorend hemdje en nog een wit truitje met kimono mouwtjes. Ik zag nog meer mooie items, dus die heb ik meteen op mijn wensenlijstje gezet.

Moodboard mode outfit 819x1024 - 5 favorieten van de week #99

#2 Even wegdromen naar Parijs….wat mis ik de stad! Ik kan niet wachten om weer eens door de straten te flaneren, op een terrasje te zitten, het modemuseum Palais Galliera te bezoeken en te genieten van de Parijse sfeer… Gelukkig hebben we de foto’s nog (en mijn blog :))

Parijs - 5 favorieten van de week #99

#3 Boek: LIfe’s a beach

Nu de zomer een beetje laat afweten, is het heerlijk om door een boek vol prachtige huizen aan zee te bladeren en even weg te dromen….

Lifes a beach - 5 favorieten van de week #99

Life’s a Beach, Homes, Retreats and Respite by the Sea is een gloednieuw boek dat een ode brengt aan wonen aan het strand. De zilte lucht, het geluid van de golven en vooral de ontspannen manier van leven spelen de hoofdrol in dit hebberig makende koffietafelboek. Life’s A Beach neemt lezers mee naar strandhuizen over de hele wereld – van de heuvels van Nieuw-Zeeland tot de stranden van Brazilië tot de afgelegen eilanden van de Egeïsche Zee. Handgemaakte meubels, natuurlijke materialen en eclectische interieurs zorgen voor een gevoel van luxe én een lekkere lounge vibe. Je kijkt je ogen uit: van eenvoudige kleine strandhuisjes tot buitengewone moderne bungalows. Deze ruimtes zijn ontworpen voor rust en ontspanning en om optimaal te genieten van de omgeving vol zee, zand en zon.(bron:Elle.com)

#4 Ik nam een vrije dag om twee dagen achter elkaar aan mijn boek te kunnen werken. Dat was echt even nodig om goed in het verhaal te zitten en te blijven. Momenteel herschrijf ik het manuscript en schrap ik passages  en dan is het gereed om nagekeken te worden door een redacteur. Zo spannend!

Boek schrijven - 5 favorieten van de week #99

#5 Laatst liep ik door de Vriesestraat in Dordrecht, een heel leuk straatje met leuke winkeltjes, waaronder dit gezellige bloemenwinkeltje ‘Blooming’. Een vrolijk en kleurig entree!

Blooming Dordrecht - 5 favorieten van de week #99

Artikelen die deze week zijn verschenen

Dit zijn mijn 10 schrijfrituelen 

Mijn 4 favoriete zomerse plekken in Parijs

Bon weekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: