5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #98

In de rubriek 5 favorieten van de week deel ik de mijn 5 favorieten van de week. Deze favorieten kunnen varieren van mode, interieur, lifestyle of iets dat ik heb meegemaakt of iets wat mij inspireert, zodat ik jullie weer kan inspireren.  Lees je mee?

Dit zijn mijn 5 favorieten van de week

#1 Zondag genoten we van een heerlijk ontbijtje van Nobels Dordrecht. We konden lekker buiten zitten en het leek net een beetje vakantie. Vooral het brood was super lekker en gaf mij echt het Franse gevoel. ‘s Ochtends vroeg naar de boulangerie en dan die heerlijke geuren die je tegemoet komen. Dat gevoel kreeg ik bij dit smakelijke ontbijtje. La vie est belle!

Frans ontbijt Nobels Dordrecht - 5 favorieten van de week #98

#2 Boek: Zuiderlichten – Nina George

‘Boeken zijn niet voor lafaards.’ Wanneer brocantehandelaar Francis Meurienne in 1968 een rijdende bibliotheek begint, stuit hij bij zijn Provençaalse streekgenoten aanvankelijk op achterdocht over literatuur in het algemeen. Zijn trouwe metgezel is Marie-Jeanne. Zij heeft een unieke gave: ze weet wie voor elkaar gemaakt zijn. Met behulp van Marie-Jeannes talent en de liefde voor boeken brengt het tweetal gedurende vele jaren de inwoners van de streek bij elkaar. Maar Marie-Jeanne twijfelt. Zal de liefde haar ooit weten te vinden?

Zuiderlichten Nina George 666x1024 - 5 favorieten van de week #98

#3 Een paar maanden geleden kocht ik hele leuke bloempotten met touw omwikkeld en met plastic afgedekt van binnen, zodat het water er niet doorheen zou druppelen. Helaas is dit dus wel gebeurd, met het gevolg dat de mandjes en de bijzettafeltjes onder de schimmel zaten. Mijn man en ik togen naar het tuincentrum waar we deze drie bloempotten kochten. Zonde van de mandjes die een ‘boho’ uitstraling hadden, maar ik ben blij met deze oplossing.

Bloempotten 1024x445 - 5 favorieten van de week #98

#4 Op weg naar de fysio zag ik dit vrolijke blousje in de etalage van Shoeby en deze had een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij. Ik was wel toe aan een vrolijke print in mijn kledingkast, vooral met dat grijze weer van de afgelopen tijd. Het blousje zat als gegeoten en een leuk detail is dat je het blousje aan de onderkant kunt knopen. Ik vind dat altijd een leuk detail aan een outfit. Het blousje is een echte keypiece van de outfit en wil ik dragen met een linnen broek of tijdens koudere dagen, boven een pantalon. Ik denk dat dit blousje een van mijn all time favorieten in mijn kledingkast gaat worden.

Shoeby blouse - 5 favorieten van de week #98

#5 Een nieuw kastje die dienst doet om spulletjes op te bergen en om de was op te vouwen 🙂

Kastje tweedeurs - 5 favorieten van de week #98

Artikelen die deze week zijn verschenen

Straat in Parijs: rue Saint-Dominique

Mijn moodboard van de maand juli 2021

Mijn weekend moodboard

Ook een nieuwe favoriete van de week is een moodboard. Ik ben echt een fan van moodboards omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kan. Met een paar plaatjes kun je al een heel verhaal uitbeelden. Mijn weekend moodboard van aankomend weekend ziet er zo uit.

  • Genieten van de natuur en de zon! Eindelijk wordt het beter weer.
  • Lekker lezen. Ik heb weer een stapel boeken uit de bieb gehaald dus dat komt wel goed.
  • En we gaan lekker bbq’en. Daar kan ik altijd zo van genieten.

Weekend moodboard - 5 favorieten van de week #98

Wat zijn jullie weekendplannen?

Bon weekend!

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: