5 favorieten van de week #98
Lifestyle

5 favorieten van de week #97

#1 In mijn blog eerder deze week (over mijn 7 favoriete interieur items) schreef ik al dat ik dol ben op kussens. Dit kussen (Sissy Boy) stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en heb ik nu mooi kunnen scoren in de sale! Ik vind de afbeelding heel leuk en het weerspiegelt een beetje zoals ik ben. In een loungepak genieten van een boek of tijdschrift om inspiratie op te doen.

Kussen Sissy Boy - 5 favorieten van de week #97

#2 Boek: Dit leven is van jou – Tatiana de Rosnay

Dit leven is van jou Tatiana de Rosnay - 5 favorieten van de week #97

Dit leven is van jou van Tatiana de Rosnay is een ontroerende coming-of-ageroman over onverwachte vriendschap, waardevolle levenslessen en hoop voor de toekomst. De achttienjarige, introverte Martin Dujeu woont met zijn vader in het gegoede 15de arrondissement van Parijs. Zijn moeder is op jonge leeftijd overleden en met zijn vader heeft hij een slechte band. De enige twee liefdes in Martins leven zijn zijn hond en literatuur. Tot hij op een ochtend Célestine ontmoet, een dakloze dame die haar toevlucht heeft gezocht in een portiek in zijn straat. Wat begint als een ontmoeting vol vooroordelen, groeit uit tot een hechte vriendschap tussen twee mensen die ogenschijnlijk niets met elkaar gemeen hebben, maar een gedeelde passie ontdekken. De zware winter blijkt echter te veel voor Célestine en vanuit het ziekenhuis wil ze Martin nog één keer bedanken, op een wel heel bijzondere manier…

#3 Tijdens een wandeling kwam ik langs een rozentuin. Het was vroeg in de ochtend, na een regenbui en de rozen roken zo lekker.

Rozentuin - 5 favorieten van de week #97

#4 Ik ben een groot fan van de une Fille, un Style video’s van de Franse Vogue. Afgelopen week kwam de video online met Suzi de Givenchy, een hele spontane en creatieve en inspirerende vrouw met een prachtig gedecoreerd Parijs appartement. Echt een aanrader om te kijken.

Une fille un style - 5 favorieten van de week #97

#5 De tuin (en ik!) was toe aan meer fleurigheid, zeker na al die regenbuien van de laatste tijd. Bij de Blokker vond ik deze vrolijke hang bloempotjes. Ik moet er nog eentje vullen 🙂

Hang bloempotjes tuin - 5 favorieten van de week #97

Artikelen die deze week zijn verschenen

Mijn 7 favoriete interieur items

9 Mooie blogs over Parijs

Bon weekend!

 

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: