5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #96

#1 Ik kijk altijd uit naar het pioenroosseizoen. Het zijn een van mijn favoriete bloemen en ik trakteerde mijzelf op deze beauties. Jammer dat ze niet hele jaar door verkrijgbaar zijn.

 

Pioenroos - 5 favorieten van de week #96

#2 Een aantal weken geleden kochten we een nieuwe linnenkast. Eerst hadden we een kast met een schuifdeur, maar deze viel na jaren gebruik, uit elkaar. We hadden nog twee vintage kasten, die we verkocht hebben en in de plaats daarvan droomden mijn man en ik van een grote linnenkast die we zelf  ‘ontworpen’ hebben. Zo wilden we laatjes en veel ruimte om kleding om te hangen. Afgelopen weekend is de kast in elkaar gezet en kon het leukste gedeelte beginnen: het inruimen! Ik ben heel blij dat nu alles op een plek ligt en het duidelijk is wat ik allemaal heb (altijd teveel :))

Linnenkast 1024x767 - 5 favorieten van de week #96

#3 Een momentje van rust tijdens het schrijven van mijn boek met een heerlijke fruitsalade om er daarna weer lekker tegenaan te kunnen gaan.

Fruitsalade - 5 favorieten van de week #96

#4 Dit boek, Het huis in Parijs van Natasha Lester, staat hoog op mijn te lezen lijstje, maar ik moet nog eventjes geduld hebben, want het boek komt 27 juli pas uit.

Het huis in Parijs Natasha Lester 667x1024 - 5 favorieten van de week #96

Als Kat Jourdan een collectie Dior-jurken ontdekt in haar oma’s huis, begint een zoektocht naar haar familiegeschiedenis die leidt naar de Tweede Wereldoorlog, en een pilote genaamd Skye Penrose…

Engeland, 1939. Skye Penrose voelt zich nergens gelukkiger dan in haar rol als piloot. Als ze via haar jeugdliefde Nicholas gevraagd wordt een bijdrage te leveren aan de oorlog, zegt ze onmiddellijk ja. Dat Nicholas inmiddels verloofd is met de mysterieuze Franse Margaux Jourdan is een teleurstelling…

Australië, heden. Als museumconservator Kat Jourdan een exclusieve collectie Dior-jurken aantreft in een kledingkast in haar oma’s oude huis in Engeland, een huis waarvan ze het bestaan niet wist, is dat het begin van een zoektocht naar de waarheid over haar familie…

#5 Als je mijn kledingkast opent, zie je vooral witte blousjes, ik ben er dol op! Het is een fashion item die zo makkelijk te combineren is met elke stijl. Deze tuniekblouse (Esprit) heeft een mooi geborduurd detail en geeft dat fijne zomerse bohemien gevoel.

Tuniekblouse Esprit - 5 favorieten van de week #96

Artikelen die deze week zijn verschenen

Boek review | Bestemming Parijs! door Mirjam Mieserius

9 ‘hidden gems’ in Parijs die het bezoeken waard zijn

 

Bon weekend!

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: