5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #95

#1

Flower tea - 5 favorieten van de week #95

Vorige week was ik een weekje op Texel en daar bestelde ik een ‘blooming’ thee. Dit is een bolletje die in het hete water zich ontpopt tot een bloem en daarbij komen de smaken vrij. Ontzettend leuke thee ervaring! Ik heb gekeken waar ik dit kon vinden om thuis ook zo’n leuke thee ervaring te hebben en vond deze op de site van theebloemen.nl

#2 Boek: Mais oui! Verhalen uit Frankrijk – Asjha den Akker

Asjha van den Akker Mais oui Verhalen uit Frankrijk - 5 favorieten van de week #95

Mais oui! is een reis door Frankrijk die je graag wilt meemaken. In Parijs ontdek je het geheim van de perfecte oeuf mayonaise, in Minervois maak je kennis met een hartveroverende wijnboer, in Arles word je getrakteerd op de allerlekkerste kakelverse sardines en in de Dordogne neem je een duik in het leven van alledag in een dorpje waar op het eerste gezicht niet zoveel gebeurt… De verhalen in Mais oui! zijn soms ontwapenend, soms ontroerend, de ene keer kun je er hardop om lachen en de andere keer wil je er stilletjes van genieten. Als je van Frankrijk houdt, er graag op vakantie gaat, als je er woont of naartoe wilt emigreren; je gaat smullen van de levendigheid van Mais oui! En als la cerise sur le gâteau krijg je er recepten en wijntips bij.

Het interview met de Asjha den Akker kun je hier lezen.

#3 Op Texel, in Den Burg, vind je een hele leuke conceptstore, Stek! waar ik dit mooie plaid kocht. Sowieso kom je deze winkel echt niet uit zonder aankoop. Wat een mooie spullen! En gelukkig is er ook een webshop!

Plaid Madame Stolz - 5 favorieten van de week #95

#4 In een andere interieurwinkel op Texel, Texels Wonen, kocht ik deze droogbloemen in een diy pakket. Zo kun je een eigen draai geven aan het boeket.

Droogbloemen - 5 favorieten van de week #95

#5 En ik blijf in interieursferen, maar deze wilde ik jullie toch echt niet onthouden. Dit leuke citroen vaasje. Deze kocht ik ook bij Texels Wonen.

Citroen vaas - 5 favorieten van de week #95

Artikelen die deze week is verschenen

5 redenen waarom ik van Parijs houd

Over mijn boek: hoe kies je de locatie waar je verhaal zich afspeelt?

 

Bon weekend!

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: