5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #93

#1 Heerlijk lezen in de Ariadne at Home. Er staat een mooi artikel over een Parijs appartement in het 7e arrondissement, waar prachtige gebouwen staan. En dan verlang ik weer zo om door de Parijse straten te dwalen en al het moois weer tot me te nemen en  nieuwe inspiratie op te doen.

Ariadne at Home  - 5 favorieten van de week #93

#2 Deze mooie stenen pot kochten we op 2e Pinksterdag bij Jaimy Styling in de Graanbuurt (Giessenburg). Zij heeft altijd zulke mooie dingen. Mocht je een keer in de buurt zijn, is dit echt een bezoekje waard!

Stenen pot tuin - 5 favorieten van de week #93

#3 Eindelijk schieten de temperaturen omhoog, zodat de truien weer opgeborgen kunnen worden en plaats kunnen maken voor leuke zwierige tuniekjes, zoals deze (Bonprix).

Tuniek Bonprix 731x1024 - 5 favorieten van de week #93

#4 Boek: Ik zie je – Michael Berg

Michael Berg Ik zie je - 5 favorieten van de week #93

Internationale bestsellerauteur Carol Brodie heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze een gite huurt. In plaats van te schrijven raakt Carol geïntrigeerd door haar overbuurvrouw die naakt baantjes trekt in haar zwembad. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. Op een avond heeft de vrouw bezoek van een man en ziet Carol hoe de twee ruzie krijgen en dat de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen, besluit Carol zelf uit te zoeken wat er gebeurd is.

#5 Een van de gezellige hoekjes in onze tuin. Zo fijn dat het weer beter wordt en we hier nu echt van kunnen gaan genieten.

Decoratie tuin - 5 favorieten van de week #93

Artikelen die deze week zijn verschenen

5 leuke dingen om te doen in Parijs #3

La vie Parisienne | Parijs ontwaakt…

Fijn weekend!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: