5 favorieten van de week
Lifestyle

5 favorieten van de week #91

#1 Het is weer een tijdje geleden dat ik een mooi kussen deelde in de 5 favorieten van de week. Dit kussen zag ik in de etalage van Sissy Boy en ik was op slag verliefd.

Kussen Sissy Boy - 5 favorieten van de week #91

#2 Vorig weekend genoten we van een heerlijke pastasalade. Makkelijk te maken en het is ook een perfecte salade voor bij een BBQ bijvoorbeeld. Het recept kun je hier vinden.

Pasta salade - 5 favorieten van de week #91

 #3 Wikkelvestjes hebben altijd een aantrekkingskracht op mij. Hoe mooi is dit exemplaar (Vanilia) in een zomerse zalmroze kleur?

Wikkelvest Vanilia - 5 favorieten van de week #91

#4 Boek: Valentina’s laatste reis – Santa Montefiore. De laatste tijd lees ik veel boeken van Santa Montefiore. Ik las ‘In de schaduw van het palazzo’ uit, een prachtig boek die ik aangeschaft heb, omdat ik deze zeker nog eens wil lezen. Wat ik niet wist, is dat er een deel aan vooraf ging, ‘Valentina’s laatste reis’. Ik ben heel benieuwd naar het verhaal.

Valentinas laatste reis 703x1024 - 5 favorieten van de week #91

#5 Zo af en toe vind ik het leuk om mijn posters te verwisselen. Ik ging op zoek naar zomerse tafereeltjes. Deze poster, getiteld ‘citroenoogst’ (Posterstore), doet me denken aan mijn vakanties die we hebben beleefd aan de Mediterrannee. Warmte, heerlijke geuren, ik hoop dat we dit snel weer mogen gaan beleven.

Poster citroen oogst - 5 favorieten van de week #91

Artikelen die deze week zijn verschenen

Interieur inspiratie van een appartement in Parijs

Slenteren door ‘le Suquet’, de oude wijk van Cannes

 

Bon weekend!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: